ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

Pavimento

Pavimento

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Εϊμαστε οι τεχνίτες που ψάχνετε!

Έχοντας σήμερα το πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, την αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υπηρεσίες όπως:

· Τοποθέτηση πάσης φύσεως ξύλινων πατωμάτων μασίφ καρφωτό ή κολλητό σε προσιτές τιμές

· Τοποθέτηση πλωτού προγυαλισμένου πατώματος ή laminate.

· Ξύλινη επένδυση σε σκάλες από μπετόν ή σε σιδηροκατασκευή.

· Επισκευές παλαιών δαπέδων όλων των σχεδίων όπως λωρίδα, ψαροκόκαλο, πλάκες κ.α.

· Συντήρηση (τρίψιμο & γυάλισμα) παλαιού ξύλινου πατώματος ή καινούργιου αβερνίκωτου με πολυουρεθανικά ή οικολογικά βερνίκια.

· Βαφή ξύλινου δαπέδου σε διάφορους χρωματισμούς και τεχνοτροπία ντεκαπέ.

Νέα υπηρεσία!

Ανακαίνιση κουζίνας. Ανακαινίζουμε την κουζίνας σας με τις πιο ποιοτικές προτάσεις που θα βρείτε στην αγορά, και με τον σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο σας. Ζητήστε μία προσφορά για ολοκληρωμένη ανακαίνιση κουζίνας και να είστε σίγουροι ότι θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι

Η διαδικασία που ακολουθούμε στη συνεργασία με τους πελάτες μας: Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας, καθορίζουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ώστε να έχουμε μία επιτόπια εκτίμηση του χώρου. Στο ραντεβού μας σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία μας ζητήσετε για το ξύλινο πάτωμα και τον τρόπο κατασκευής του. Εντός 2-3 ημερών θα έχετε προσφορά μας όπου θα αναφέρει αναλυτικά τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών, πραγματοποιούνται πάντα στα χρονικά περιθώρια που έχουν προσυμφωνηθεί. Η συνέπεια στην εργασία και στη παράδοση του έργου θεωρείται δεδομένη. Μετά το τέλος των εργασιών η συνεργασία μας δεν τελειώνει εκεί, αλλά συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας και στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.