ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

Μανώλας Εμμανουήλ

Μανώλας Εμμανουήλ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ο ηλεκτρολόγος Μανωλάς Εμμανουήλ στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές εργασίες και εγκαταστάσεις κάθε κλίμακας, προσφέροντας αξιόπιστο αποτέλεσμα και ποιότητα σε κάθε βήμα. Εδώ και 25 ολόκληρα χρόνια, η επιχείρησή μας προσφέρει εγγυημένες λύσεις, που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας στη Θεσσαλονίκη απαρτίζεται από τεχνικούς και ηλεκτρολόγους με πείρα και γνώση, που διαθέτουν χρόνια προϋπηρεσίας στον κλάδο. Δραστηριοποιούμαστε στη μελέτη και υλοποίηση νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, αλλά και στην αντικατάσταση και εκσυγχρονισμό παλαιότερων δικτύων.

Ο ηλεκτρολόγος Μανωλάς Εμμανουήλ εξυπηρετεί, άμεσα, ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα. Αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με κάθε μας πελάτη. Μεταξύ άλλων, έχουμε συνεργαστεί με εταιρείες, όπως οι: DIMAKIS, ΑΝΑΔΟΜΗ, PROJECT ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ και ΡΑΠΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Φροντίζουμε πάντοτε να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά από τις απαιτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Ηλεκτρολογικές εργασίες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει οτιδήποτε σχετίζεται με τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κατοικίας ή επαγγελματικών χώρων. Με εμπειρία που ξεπερνά πλέον τα 25 έτη, το εξειδικευμένο συνεργείο της επιχείρησης μελετά, κοστολογεί και υλοποιεί υπεύθυνα, θέτοντας πάντοτε σε προτεραιότητα τις ανάγκες του πελάτη.
Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που συμπεριλαμβάνει:

Νέες Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
Service Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων
Σχέδια Δ.Ε.Η.
Εγκατάσταση Επίγειας και Δορυφορικής Κεραίας
Θυροτηλέφωνα & Θυροτηλεοράσεις
Εγκατάσταση και Service Καμερών Ασφαλείας – CCTV
(κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης χώρου)
Εγκατάσταση Συναγερμών
Εγκατάσταση Συστημάτων Πυρασφάλειας και Πυρανίχνευσης
Δομημένη Καλωδίωση Voice/data, R-tv και Ηχητικά
Επισκευή Θερμοσίφωνα
Επισκευή Θερμοσυσσωρευτή
Αντικατάσταση Ηλεκτρικού Πίνακα
Μελέτες και Εγκαταστάσεις Φωτισμού Χώρου

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές λύσεις κάθε κλίμακας (κατοικία, κατάστημα, εκθεσιακό κέντρο, βιομηχανικός χώρος). Καλύπτουμε επιτυχώς τις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις των επαγγελματικών χώρων, των οποίων η υποστήριξη απαιτεί ειδικό χειρισμό λόγω: των συστημάτων εξαερισμού, του μεγάλου πλήθους λαμπτήρων, των επαγγελματικών συσκευών, των συστημάτων ασφαλείας και συναγερμού, των δικτύων data δομημένης καλωδίωσης, των τηλεφωνικών γραμμών κ.λπ. Με την υπογραφή μας εγγυόμαστε την ασφάλεια του κτιρίου, των συστημάτων, αλλά και των εργαζομένων. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας στη Θεσσαλονίκη για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε ή για να πάρετε προσφορά!

Ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις

Το εξειδικευμένο συνεργείο της επιχείρησης αναλαμβάνει τη μελέτη, την οργάνωση και την ανακαίνιση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων του κτιρίου σας. Ανακατασκευάζουμε και εκσυγχρονίζουμε τον ήδη υπάρχοντα ηλεκτρολογικό εξοπλισμό της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εκ νέου το ηλεκτρολογικό δίκτυο, ώστε να πληροί σύγχρονες προδιαγραφές και κανόνες ασφαλείας. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες και προσφορές!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.