ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

ECOΑΝΑΠΤΥΞΗ

ECOΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η Eco Ανάπτυξη αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες δραστηριοποίησης σε τεχνικά έργα κατοικιών και καταστημάτων. Τα στελέχη και οι συνεργάτες της με την κατάρτιση τους, την εκπαίδευση και την πολυετή εμπειρία τους στην κατασκευή και ανακαίνιση, μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες της όλες εκείνες τις υπηρεσίες που χρειάζονται για να πετύχουν το αποτέλεσμα που ονειρεύονται για τον χώρο τους.
Με γνώμονα και κανόνα όχι απλά την κατασκευή, όχι απλά την ανακαίνιση, αλλά την ανάπτυξη συνδυάζοντας ποιότητα, ευελιξία, χαμηλό κόστος και υπευθυνότητα.

Ανακαίνιση γενική σπιτιού στη Θεσσαλονίκη

Ανακαίνιση σπιτιού με υψηλές προδιαγραφές και με χρήση υλικών κορυφαίας ποιότητας.

Το σπίτι είναι ένας ιδιαίτερος χώρος για τον καθένα μας, γι’αυτό και εμείς ισορροπούμε τα θέλω σας με την εμπειρία μας και κάνουμε την οικία σας ξεχωριστή τόσο για εσάς όσο και για τους επισκέπτες σας.

Η Eco Ανάπτυξη προκειμένου να καλύψει τις προσδοκίες των πελατών της δεσμεύεται για την ποιότητα και τις υψηλές προδιαγραφές των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και της άρτιας και ποιοτικής κατασκευής των αναληφθέντων έργων.

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί υλικά ΑΑ’ ποιότητας.

Ανακαίνιση μπάνιου ολική ή μερική, με λειτουργικό και αισθητικό όφελος

Είτε πρόκειται για μπάνιο με ντουζιέρα είτε με μπανιέρα οι δυνατότητες σχεδίασης είναι ατελείωτες! Εμείς μπορούμε να μεταμορφώσουμε τον χώρο σας ώστε να αποκτήσετε ακριβώς αυτό που ονειρευόσασταν, λειτουργικότητα και χαλάρωση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δημήτρης
Άριστη και ποιοτική δουλειά και στο σωστό χρόνο παράδοσης.