ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ανακαινίσεις στη Θεσσαλονίκη
Πλακάκια | Τσιμεντοκονία | Θερμοπρόσοψη | Μονώσεις ταρατσών και υπογείων | Γυψοσανίδα

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ στη θεσσαλονίκη

Ασχολούμαστε με το χώρο της οικοδομής και το χώρο της ανακαίνισης περισσότερο από 30 χρόνια.

Από την ανακαίνιση ενός χώρου, μέχρι την πλήρη κατασκευή μιας μονοκατοικίας οι υπηρεσίες μας καλύπτουν μεγάλο φάσμα των οικοδομικών εργασιών. Δείτε παρακάτω κάποιες από τις υπηρεσίες μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να ρωτήσετε ό,τι επιθυμείτε.

Ανακαίνιση μπάνιου 

Στις δύσκολες αυτές εποχές ελάχιστοι επιλέγουν να κατασκευάσουν ένα νέο σπίτι, αλλά προτιμούν να αναβαθμίσουν το υπάρχον σπίτι τους, πραγματοποιώντας κάποιες εργασίες επισκευής και ανακαίνισης που θα δώσουν μια νέα νότα και λειτουργικότητα σε επιμέρους χώρους του σπιτιού χωρίς ιδιαίτερη οικονομική επιβάρυνση.

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι μια εργασία που θα ανανεώσει το χώρο του σπιτιού σας και θα σας δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας. Παρόλα αυτά, είναι μια εργασία που πρέπει, όπως κάθε είδους ανακαίνιση, να γίνει από έμπειρους τεχνικούς ύστερα από σωστή μελέτη και σχεδιασμό, ώστε να διασφαλιστεί ένα ποιοτικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Με την πολυετή μας πείρα σε αυτού του είδους τις εργασίες, έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε οικονομική και γρήγορη ανακαίνιση του μπάνιου σας. Γι' αυτό και αξίζει να διαλέξετε όσο το δυνατόν καλύτερα υλικά και είδη υγιεινής, για να διασφαλίσετε ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε και να λύσουμε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα σας απασχολεί.

 

ΠΛΑΚΑΚΙΑ

Το δάπεδο είναι από τις πιο καταπονημένες επιφάνειες του σπιτιού είτε πρόκειται για εσωτερικούς είτε για εξωτερικούς χώρους. Γι' αυτό είναι απαραίτητο τα πλακάκια σας να αποτελούνται από υλικά μεγάλης αντοχής αφού υφίστανται φθορές και αλλοιώσεις, όχι μόνο από τις καθημερινές μετακινήσεις στους χώρους, αλλά και από μετακινήσεις επίπλων και κάθε λογής αντικειμένων

Αυτός είναι ο λόγος που τα πλακάκια είναι από τα πιο συνηθισμένα υλικά που χρησιμοποιούνται στην πλειονότητα των κατασκευών για τη διακόσμηση των δαπέδων αλλά και των τοίχων.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.