ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

Kiriakou Renovation

Kiriakou Renovation

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ανακαίνιση σπιτιού σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Κιλκίς

Ανακαίνιση σπιτιού

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού σας και όλες τις εργασίες που απαιτούνται για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Ανακαινίζουμε το σπίτι σας ευθύνη και συνέπεια δίνοντας προσοχή στην σωστή κατασκευή.

Τεχνικές μελέτες, ανακαίνιση σπιτιού, αναπαλαίωση, θέρμανση, μόνωση, ενεργειακά κουφώματα, πόρτες εσωτερικές και θωρακισμένες, κουζίνες, πατώματα.

Ανακαίνιση σπιτιού για ενοικίαση Air bnb

Αν έχετε ένα χώρο που τον προορίζετε για εκμετάλλευση και σκέφτεστε να τον εντάξετε προς ενοικίαση στην πλατφόρμα Airbnb, καλέστε στο 6973089437 για να συζητήσουμε για το πακέτο ανακαίνισης. Οι προτάσεις που θα σας κάνουμε, θα είναι οικονομικές και θα συνοδεύονται από φωτορεαλιστικά προγράμματα με έπιπλα, ώστε να έχετε μία πλήρη εικόνα του ακινήτου σας όταν η ανακαίνιση θα έχει ολοκληρωθεί. Αυτή η χρονική στιγμή είναι η πιο κατάλληλη συγκυρία για να εκμεταλλευτείτε το ακίνητο σας μέσω της πλατφόρμας Airbnb, και τα πακέτα που προσφέρουμε είναι σε χαμηλές προσιτές τιμές, ώστε να έχετε γρήγορα και σωστά μία κερδοφόρα επένδυση για το ακίνητο σας.

Ανακαίνιση μπάνιου σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Κιλκίς

Η ανακαίνιση μπάνιου μπορεί να εντάσσεται στη γενική ανακαίνιση σπιτιού, ή να αποτελεί μόνη της μία αυτόνομη σειρά εργασιών.

Η ανακαίνιση μπάνιου περιλαμβάνει την αλλαγή υδραυλικών μπάνιου – γκρεμίσματα – απομάκρυνση μπαζών, τοποθέτηση ειδών υγιεινής, τοποθέτηση πλακιδίων με τις κατάλληλες κλίσεις και όποια άλλη εργασία είναι απαραίτητη για να έχετε ένα καινούργιο και λειτουργικό μπάνιο

Πιστεύουμε ότι, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, έχουμε σαν αποτέλεσμα ένα ανακαινισμένο μπάνιο που συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ώστε να λειτουργεί σωστά και χωρίς προβλήματα για δεκαετίες.

Χαράλαμπος Κυριακού

Μηχανικός Περιβάλλοντος

Facebook: Kiriakou Renovations

Instagram: Kiriakou_Renovations

 

 

 

 

 

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Γιώργος Π.
Λοιπόν...Ένα δύσκολο έργο ήρθε είς πέρας...δύσκολο γιατί λόγω έλλειψης χρόνου δεν μπορούσαμε να είμαστε δίπλα στην ανακαίνιση που κάναμε...Ε λοιπόν δεν χρειάστηκε καθόλου..kuriakou renovations μονόδρομος...Όχι μόνο για τους χρόνους παράδοσης και για την ποιότητα κατασκευής αλλά για την συνεργασία πάνω από όλα..τους ευχαριστώ και τους εύχομαι υγεία πρώτα και μετά επιτυχίες στη δουλειά τους!!!!!!
Isabela A.
Και τώρα ανάμικτα συναισθήματα... Ευτυχία με το αποτέλεσμα και θλίψη που θα λείπουν τα συνεργεία... Σας ευχαριστώ όλους γιατι έχετε πραγματοποιήσει τα όνειρα μου... Άψογοι επαγγελματίες μέχρι το τέλος ακόμα και όταν όλα φάνταζαν δύσκολα και ακατόρθωτα!!! Σας ευχαριστώ γιατί ακόμα και μέσα στην αναστάτωση μιας ανακαίνισης όλα έμοιαζαν εύκολα με τις λύσεις και τα χαμόγελα που μας χαρίσατε!!! Χαίρομαι που μου αποδείξατε ότι η απόφαση μου να διαλέξω την Kiriakou Renovations ήταν σωστή. Σύντομα λοιπόν το επόμενο πρότζεκτ! Υγ: Xaris Kiriakou και ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα και την οικογένεια μου σε δύσκολες στιγμές χωρίς να ειναι κομμάτι της δουλειάς σου