ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

P2D Design and Construction

P2D Design and Construction

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Γενική ανακαίνιση σπιτιού σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Η εταιρεία P2Design + Construction είναι τεχνική και κατασκευαστική εταιρεία που εξειδικεύεται στην εκπόνηση μελετών και την υλοποίηση οικοδομικών και κτιριακών έργων και την ανακαίνιση βιοτεχνικών χώρων, αλλά και στην γενική ανακαίνιση σπιτιού σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική


Ιδρύθηκε το 2003 με έδρα τη Θεσσαλονίκη από τον Πάζη Δημήτρη, Διπλ. Μηχανολόγο Μηχανικό και διαθέτει δίκτυο συνεργατών όλων των ειδικοτήτων των Μηχανικών με επαγγελματική εμπειρία, αξιοπιστία και συνέπεια. Παράλληλα, δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.


Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, που περιλαμβάνουν μελέτη, κατασκευή και παράδοση των έργων με το κλειδί.
Βασική φιλοσοφία της εταιρείας αποτελεί η υψηλή ποιότητα κατασκευής των έργων, η εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών, η άρτια οργάνωση και η έγκαιρη ολοκλήρωση των κατασκευών.


Κύριοι τομείς δραστηριότητας αποτελούν
• ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και οι ολοκληρωμένες κτιριακές κατασκευές
• ανακαινίσεις κτιρίων εσωτερικών χώρων (αστικές και εξοχικές κατοικίες), οι οποίες περιλαμβάνουν πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες, ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις, κ.λ.π. 
• επίβλεψη μέχρι το τελικό στάδιο της κατασκευής και παράδοση στον πελάτη.

 Δείτε επίσης: Τη δραστηριότητα της εταιρίας μας σε βιοτεχνικά - βιομηχανικά κτίρια και επαγγελματικούς χώρους

 

Διαβάστε στο Spiti Experts Blog: Aνακαίνιση Σπιτιού - Πώς θα κάνετε μία καλή αρχή

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Giaxi Maria