ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

Καμενίδης Σταύρος

Καμενίδης Σταύρος

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Γυψοσανίδες Καμενίδης στη Θεσσαλονίκη

Η κυρίαρχη ιδέα που διέπει την εταιρεία «Σταύρος Καμενίδης» στη Θεσσαλονίκη είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στις κατασκευές που αναλαμβάνει (γυψοσανίδες, ψευδοροφές, θερμομονώσεις). Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην τεχνογνωσία και την επαγγελματική κατάρτιση του προσωπικού και των στελεχών της.

Η φιλοσοφία της εταιρείας απλή, πρέπει πάντα να αφήνουμε τον πελάτη ευχαριστημένο. Να ζει και να εργάζεται σε ένα λειτουργικό & ευχάριστο χώρο. Λειτουργούμε πάντα σε άξονα συνεργασίας με τον πελάτη και το διακοσμητή ή τον αρχιτέκτονα έτσι, ώστε, οι κατασκευές μας να αγγίζουν την τελειότητα.

Στην πολύχρονη εμπειρία μας καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα σοβαρό και αξιόλογο πελατολόγιο που συνεχίζει να μας εμπιστεύεται για την τεχνική μας επάρκεια αλλά και για τις ανταγωνιστικές τιμές, που σε συνδυασμό με την συνέπεια στις παραδόσεις των έργων καθιστούν την εταιρεία Καμενίδης τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη ή εργολάβο.
Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της διαμόρφωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων:


Γυψοσανίδες
Ψευδοροφές
Χωρίσματα
Θερμομόνωση
Ελαιοχρωματισμοί

Με μια δωρεάν μελέτη του χώρου σας συζητάμε τις ανάγκες σας και προτείνουμε λύσεις της αρεσκείας σας προσαρμοσμένες στις οικονομικές σας δυνατότητες.

Εξυπηρετούμε άμεσα τον Νομό Θεσσαλονίκης αλλά και όπου αλλού μας ζητηθεί, κατόπιν συνεννόησης.


Γυψοσανίδες

Στην εταιρία Καμενίδης Σταύρος στη Θεσσαλονίκη εξειδικευόμαστε στην κατασκευή εσωτερικών ή εξωτερικών τοίχων με την χρήση ‘’Ξηράς Δόμησης’’ ή όπως αλλιώς ονομάζεται η χρήση γυψοσανίδας.

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία έχοντας κάνει κατασκευές σε χώρες της Ευρώπης με πολύ αυστηρές προδιαγραφές να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε επιλογές γυψοσανίδων.

Το συνεργείο μας εργάζεται σε όλα τα είδη γυψοσανίδας:

Στάνταρντ την οποία χρησιμοποιούμε σε γενικές εφαρμογές κατασκευής ψευδοροφών και χωρισμάτων.
Την Πυράντοχη που την χρησιμοποιούμε σε κατασκευές όπου απαιτείται πυραντοχή.
Ανθυγρή την οποία χρησιμοποιούμε σε χώρους υψηλής υγρασίας,
Ανθυγροπυράντοχη την χρησιμοποιούμε για προστασία από την υγρασία και για πυροπροστασία. Σε εμας θα βρείτε τις καλύτερες τιμές χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Χωρίσματα Γυψοσανίδας

Τα χωρίσματα γυψοσανίδας είναι η γρηγορότερη και πιο άμεση λύση σε ένα σπίτι ή επαγγελματικό χώρο.

Κατασκευές αποτελούμενες από γυψοσανίδες ή τσιμεντοσανίδες στερεωμένες σε μεταλλικούς ορθοστάτες, με σκοπό τον διαχωρισμό ενός χώρου.

Στην Εσωτερική τοιχοποιία διαιρούμε τον υπάρχων χώρο αποτελούμενο από μεταλλικό σκελετό και αμφίπλευρη τοποθέτηση γυψοσανίδας και στο ενδίαμεσο τοποθέτηση κατάλληλου, για κάθε περίπτωση, μονωτικού υλικού. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε σε λειτουργικότητα ενώ παράλληλα εξασφαλίζεται κάθε μορφή μόνωσης.
Στην Εξωτερική Τοιχοποιία στοχεύουμε στην επένδυση εξωτερικών πλευρών κτιρίων αποτελούμενη από μεταλλικό σκελετό και τοποθέτηση της μιας πλευράς, τουλάχιστον, τσιμεντοσανίδας, ενώ στο ενδιάμεσο τοποθέτηση μονωτικού υλικού.

Επενδύσεις εξωτερικών χώρων μπορούν να εφαρμοστούν όχι μόνο σε νεοκλασσικά κτιρία και αναπαλαιώσεις κτιρίων αλλά και σε σύγχρονα κτίρια.

Σε κάθε περίπτωση παρέχεται η απαιτούμενη σχεδιαστική ευελιξία και μόνωση


Ψευδοροφές

Με σύμμαχο την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε στην εταιρία Καμενίδης Σταύρος στη Θεσσαλονίκη, μπορούμε να σας παράσχουμε ολοκληρωμένες λύσεις ψευδοροφών, δίνοντας τη δέουσα προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια για τον Νομό Θεσσαλονίκης αλλά και όπου αλλού μας ζητηθεί, κατόπιν συνεννόησης!

Αναλαμβάνουμε την υλοποίηση ψευδοροφών παντός τύπου απλές, μοντέρνες, πιο σύνθετες όσο απαιτητικές κι αν είναι!

Με την χρήση των κατάλληλων υλικών αλλά και τεχνικών εγγυόμαστε την αισθητική αναβάθμιση του χώρου σας αλλά και λειτουργικό αποτέλεσμα με εξαιρετικά πρακτικό και έξυπνο τρόπο!

Γυψοσανίδες και Ψευδοροφές στη Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και κεντρική Μακεδονία

Η τοποθέτηση γυψοσανίδας είναι μία εργασία που μπορεί να υλοποιήσει πολλές ιδέες διακόσμησης για το σπίτι. Με την τοποθέτηση γυψοσανίδας ένας χώρος μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφωθεί και να γίνει λειτουργικός και ξεχωριστός. Η διακόσμηση εσωτερικού χώρου εμπλουτίζεται με πολλά σχέδια γυψοσανίδας. Όμως οι γυψοσανίδες δεν είναι μόνο διακοσμητικές, αλλά λύνουν και πολλά πρακτικά προβλήματα, όπως είναι η επένδυση σε τζάκι, τα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου, αλλά και ειδικές κατασκευές που χρειάζονται σχεδόν σε κάθε ανακαίνιση σπιτιού.

Οι γυψοσανίδεσ οροφής ή ψευδοροφές, είναι μία άλλη κατηγορία στη διακόσμηση σπιτιού με πολλές εφαρμογές. Εκτός από το γεγονός ότι επιτρέπει να υλοποιηθούν πολλές ιδέες για το σπίτι, η ψευδοροφή είναι απαραίτητη όταν χρειαζόμαστε κρυφό φωτισμό, ή πρωτότυπα σχέδια γυψοσανίδας στην οροφή μας. Σε συνδυασμό με γύψινες ροζέτες το αποτέλεσμα είναι μοναδικά εκπληκτικό. 

 

Θερμομόνωση

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας στην εταιρεία Σταύρος Καμενίδης στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση της εσωτερικής και εξωτερικής σας θερμομόνωσης.

Χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα υλικά για θερμομόνωση χωρίς απώλειες με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η εφαρμογή εξωτερικής θερμομόνωσης σας προσφέρει:

Αποφυγή Θερμογεφυρών για εξαιρετική θερμική αυτονομία στο εσωτερικό του κτιρίου.
Προστασία από υγρασία και πάγο.
Εξάλειψη του φαινομένου των αστικών θερμικών νησίδων συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας.
Αύξηση διαθέσιμου χώρου λόγω του ότι αρκεί μονή τοιχοποιία.
Υψηλή ποιότητα κατασκευής.

 

Διαβάστε επίσης: Spiti Experts Blog | Δύο χρώματα στον τοίχο - Τόλμησε το αλλιώς

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.