ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

SPITI CLEAN & KILL

SPITI CLEAN & KILL

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η εταιρία Spiti Clean & Kill με έδρα το Νέο Ρύσιο ιδρύθηκε από τον Αναστάσιο Μάγκο απόφοιτο του τμήματος Χημείας του Α.Π.Θ. και δραστηριοποιείται σε όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.Η εταιρία μας εξειδικεύεται στις Οικοαπολυμάνσεις-Απεντομώσεις για καθαρό και υγιεινό ΣΠΙΤΙ χωρίς παράσιτα, ακάρεα, μικρόβια ή οποιοδήποτε άλλο ανεπιθύμητο και επικίνδυνο για την υγεία σας οργανισμό (ποντίκια,φίδια,κτλ).

Παράλληλα η Spiti Clean & Kill αναλαμβάνει Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις, Μυοκτονίες σε Ξενοδοχειακές μονάδες, Ναούς, Ενοικιαζόμενα καταλύματα, Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (καφέ, μπαρ, εστιατόρια, φούρνους κτλ) ,Επαγγελματικούς χώρους και  Αποθήκες ,τηρώντας πάντα τους προβλεπόμενους κανόνες του HACCP. Κάθε εφαρμογή μας συνοδεύεται από Πιστοποιητικό και πλήρη φάκελο κατάλληλο για οποιονδήποτε έλεγχο από κρατικές υπηρεσίες.

Επίσης η εταιρία μας αναλαμβάνει την Απολύμανση Πολυκατοικιών και Συγκροτημάτων Κατοικιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές με Εγγύηση Καλού Αποτελέσματος!

Περιγραφή Υπηρεσιών

Απεντομώσεις- Μυοκτονίες

Η Spiti Clean & Kill αναλαμβάνει την διαχείριση και εξολόθρευση κάθε ανεπιθύμητου επισκέπτη στον χώρο σας όπως ποντίκια,φίδια,κατσαρίδες,μυρμήγκια,κοριούς,ψύλλους,αράχνες,σφήκες,κουνούπια,

μύγες,σαρανταποδαρούσες κτλ με τη χρήση κατάλληλων και αδειοδοτημένων από το κράτος εντομοκτόνων-φαρμάκων και μεθόδων.

Η εταιρία μας επίσης διαθέτει και εμπορεύεται μεγάλη ποικιλία σε ποντικοπαγίδες και εντομοπαγίδες ,ηλεκτρικές και μη .

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ-ΜΟΚΕΤΩΝ-ΣΑΛΟΝΙΩΝ

Η Spiti Clean & Kill αναλαμβάνει την καθαριότητα και απολύμανση των χαλιών, μοκετών και σαλονιών σας, ακόμα και χειροποίητων!

Επιλέξτε ανάμεσα σε δύο μεθόδους, ανάλογα και με τις απαιτήσεις των υφασμάτινων επιφανειών, μεταξύ του Υγρού Βιολογικού Καθαρισμού με χρήση οικολογικού καθαριστικού ή του Στεγνού Καθαρισμού μόνο με την χρήση ατμού, χωρίς χημικά!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Με την απολύμανση στρωμάτων χαρίστε στον εαυτό σας υγιεινό περιβάλλον, κατάλληλες συνθήκες ύπνου και αποφυγή μετάδοσης ιών και ασθενειών. Με την απολύμανση με χρήση ατμού επιτυγχάνεται η θανάτωση και απομάκρυνση σκόνης,  των μικροβίων, ακάρεων,  μυκητών και άλλων μικροοργανισμών καθώς και των αυγών τους πάνω και σε βάθος του στρώματος με αποτέλεσμα 99,9% !! Σε περίπτωση λεκέδων σε στρώμα (ούρα, αίμα κτλ) ο καθαρισμός επιτυγχάνεται με οικολογικό απορρυπαντικό κατάλληλο και για πολύ ευαίσθητα υφάσματα όπως είναι αυτά των στρωμάτων.

Προστασία Φοινικόδεντρων

Η Spiti Clean & Kill διαθέτει την τεχνογνωσία για την προληπτική θεραπεία-προστασία των φοινικόδεντρων για τον κίνδυνο προσβολής από το έντομο Κόκκινο Σκαθάρι (Rhynchophorus ferrugineus) . Η συγκεκριμένη θεραπεία πραγματοποιείται μόνο σε υγιείς φοίνικες και πριν την προσβολή ή κατά περίπτωση στην αρχική τους προσβολή και 

τηλ επικοινωνίας 2392073159

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.