ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

Γκάνας Μιχάλης

Γκάνας Μιχάλης

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ανακαίνιση γενική

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση, την επισκευή, τη διαμόρφωση ή την ολοκληρωμένη δόμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Μαζί μπορούμε να υλοποιήσουμε τις ιδέες σας και μπορούμε να βρούμε πρακτικές λύσεις προσαρμόζοντας τους χώρους σας στις απαιτήσεις και τις λειτουργίες που εσείς θέλετε.

Τα πλεονεκτήματα μας:
Συγκεκριμένη ημερομηνία παράδοσης του έργου
Μελέτη συμφώνα με το ύψος δαπάνης που έχετε επιλέξει
Έμπειρο τεχνικό προσωπικό και ποιοτική εκτέλεση των έργων
Εγγύηση στα έργα μας με πιστοποιημένα υλικά και εργασίες
Ποιότητα κατασκευής σε πολύ καλές τιμές

Ανακαίνιση μπάνιου

Γνωρίζοντας σε βάθος τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις που έχει ένας χώρος μπάνιου, αναλαμβάνουμε τη γενική και μερική ανακαίνιση, δίνοντας μεγάλη σημασία στην ανθεκτικότητα, τη λειτουργικότητα και βέβαια το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Μονώσεις ταρατσών, θερμοπρόσοψη σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Με την σωστή μόνωση εξασφάλιζετε στο χώρο σας ιδανική θερμοκρασία χειμώνα και καλοκαίρι και κατά συνέπεια μικρότερες ανάγκες σε θέρμανση και ψύξη.
Αυτό είναι ένα από τα κυριότερα οφέλη που προσφέρει η θερμομόνωση κτιρίων.

Η μόνωση αυτή επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ειδικών υλικών, στις εξωτερικές όψεις του κτηρίου που έχουν τη δυνατότητα να καθυστερούν σημαντικά την απώλεια θερμότητας από το κτήριο (το χειμώνα για παράδειγμα) ή την είσοδό της μέσα στο κτήριο (το καλοκαίρι).

Παράλληλα με την εξοικονόμηση, μέσω της θερμομόνωσης επιτυγχάνεται αύξηση του χρόνου ζωής του κτιρίου. Ένα καλά θερμομονωμένο κτήριο σημαίνει ότι έχει και μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο αφού ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες γήρανσής του είναι η καταπόνησή του από τις καιρικές συνθήκες. Ένα καλά μονωμένο κτήριο λοιπόν θα ζήσει και πολλά χρόνια.

Η διαδικασία

Το πρώτο βήμα για τη θερμομόνωση είναι η κατάρτιση ενεργειακής μελέτης του κτηρίου.
Στη συνέχεια, σημαντικό ρόλο παίζει η επιλογή των θερμομονωτικών υλικών που θα χρησιμοποιηθούν ώστε να καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες του κτηρίου και να μην γίνονται υπερβάσεις στα όρια περατότητας.
Η επιλογή των υλικών εξαρτάται από το είδος της θερμομόνωσης που θα κριθεί ως η πλέον κατάλληλη για το εκάστοτε κτήριο.

Υγρομόνωση και μόνωση ταράτσας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.