ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

POSEIDON DEVELOPMENT PC

POSEIDON DEVELOPMENT PC

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η εταιρία POSEIDON DEVELOPMENT P.C. (κατασκευή - διαχείριση - εκμετάλλευση ακινήτων) δημιουργήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996 από τον κατασκευαστή, Πασχάλη Καραγιάννη, ο οποίος συνεχίζει με επιτυχία την πορεία που χάραξε για 40 χρόνια στον χώρο των μελετών - κατασκευών ο πατέρας του, Γιώργος Καραγιάννης, μηχανικός και κατασκευαστής.

Η εταιρία μας από την έναρξή της δραστηριοποιείται σε όλη την Βόρεια Ελλάδα, κατασκευάζοντας οικιστικά, βιομηχανικά, δημόσια και ιδιωτικά έργα και κολυμβητικές δεξαμενές (πισίνες). Το 2003 ανέλαβε την ανέγερση της μεταλλικής κατασκευής και την επικάλυψη με panels του γηπέδου μπάσκετ και του γηπέδου ξιφασκίας στο αθλητικό κέντρο της περιοχής του Ελληνικού για την Ολυμπιάδα της «Αθήνας 2004», δίνοντάς της τη δυνατότητα να συμμετέχει και σε άλλα μεγάλα έργα είτε σαν υπεργολάβος είτε σαν διαχειριστής αυτών, με αποτέλεσμα να κερδίσει επάξια μία σημαντική θέση στον κατασκευαστικό χώρο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες.

Τα τελευταία χρόνια εξειδικεύεται με πολύ μεγάλη επιτυχία στον κλάδο της ανακατασκευής, αλλαγής χρήσης, εκμετάλλευσης και διαχείρισης ακινήτων (Real Estate) σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Επίσης, η POSEIDON DEVELOPMENT P.C. δραστηριοποιείται στην αγορά μεταχειρισμένων ακινήτων, την ανακαίνιση και την μεταπώλησή τους.

Συγκεκριμένα, η εταιρία μας, κατόπιν έγγραφης εντολής σας, αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει και να παρακολουθήσει την ακίνητη περιουσία σας, φροντίζοντας την με εχεμύθεια, διαφάνεια και αξιοπιστία. Η φιλοσοφία μας είναι να διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και αξιόπιστα την περιουσία σας, προασπίζοντας το συμφέρον σας και εξασφαλίζοντας την ηρεμία σας.

Επιιπλέον, η εταιρία διαθέτει οχτώ ακίνητα για βραχυχρόνια μίσθωση (AirBnB / Booking) στο κέντρο της πόλης. Τα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα, με ηλεκτρικές συσκευές, ίντερνετ κ.λ.π., ώστε να προσφέρουν μία άνετη διαμονή σ' ένα ευχάριστο περιβάλλον.


Με λίγα λόγια η εταιρία μας δραστηριοποιείται στους εξής τομείς:

Σχεδιασμός έργου & Διαχείριση κατασκευαστικών εργασιών
Συμβουλευτικές - Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες Ακινήτων
Νομική κάλυψη ακινήτων
Οικονομικές & Φορολογικές Υπηρεσίες
Χρηματοοικονομικές & Χρηματοδοτικές Υπηρεσίες
Παρέχουμε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα για φοιτητές, εμπορικούς αντιπροσώπους και ιδιώτες, πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα για μακρυχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση

 

Ανακαινίσεις & τεχνική κάλυψη ακινήτων

Για την επισκευή των ακινήτων σας διαθέτουμε έμπειρους και ειδικευμένους αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και τεχνικούς συμβούλους. Με τα κατάλληλα συνεργεία που διαθέτουμε μπορούμε να αναλάβουμε

Ανακαίνιση και συντήρηση ακινήτου

Επισκευή και βελτίωση κατοικίας

Ενεργειακή αναβάθμιση σπιτιού και ακινήτου

Αλλαγή διαρρύθμισης

Αλλαγή χρήσης

Κατάλληλη μετατροπή ακινήτου για την περίπτωση ιδιοχρησίας

Οι δυνατότητες μας στην κατασκευή αντικατοπτρίζονται στα έργα που έχουμε εκτελέσει για περισσότερα από 20 χρόνια τηρώντας όλες μας τις δεσμεύσεις. Το στελεχιακό δυναμικό μας διαθέτει άριστη τεχνογνωσία και μοναδική εμπειρία στην κατασκευή έργων υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.