ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

Amoni Company

Amoni Company

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η μεγάλη γκάμα των προιόντων μας καθώς και οι συνεχώς αναβαθμισμένες ποιοτικά κατασκευαστικές υπηρεσίες μας, έχουν καταστήσει την εταιρία ΑΜΟΝΙ.COMPANY σαν μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου. Εδώ και 25 χρόνια πρωτοπορούμε στις δημιουργικές κατασκευές σιδήρου και γενικά στην πολυεπεξεργασία του σιδήρου. Εξιδικευμένοι τεχνίτες μετατρέπουν την φαντασία σε δημιουργία με γνόμωνα την ποιότητα, το μεράκι και την καλαισθησία. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας καθώς και οι κατασκευαστικές υπηρεσίες που προσφέρουμε, ξεχωρίζουν με διαφορά, στη ποιότητα και στο χαμηλό κόστος

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ και ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ

Διαθέτουμε μία εντυπωσιακή επιλογή σχεδίων από χειροποίητα κάγκελα που θα προστατέψουν και θα διακοσμήσουν το σπίτι σας σε παραδοσιακή αλλά και μοντέρνα γραμμή. Μπορείτε να επιλέξετε κάγκελα από μασίφ σίδηρο , σωλήνα μορφής και ΙΝΟΧ. Πάντοτε με την προσοχή στην λεπτομέρεια και την τεχνογνωσία της amoni.company .


ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΕΣ

Η εταιρεία Amoni Company κατασκευάζει αναγόμενες και συρόμενες αυλόπορτες όλων των διαστάσεων και σχεδίων που θα διακοσμήσουν τον χώρο σας προσφέροντας ταυτόχρονα την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Αυλόπορτες παραδοσιακές από μασίφ σίδηρο αλλά και αυλόπορτες στον πιο μοντέρνο συνδυασμό ξύλου και μετάλλου. Δυνατότητα τοποθέτησης ηλεκτρικού μηχανισμού κίνησης.


ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ


ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ


ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ


ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ

Κρατήστε τους ανεπιθύμητους επισκέπτες μακριά σας, θωρακίζοντας τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες του χώρου σας με σταθερές και πτυσσόμενες σιδεριές. Διαθέτουμε απαραβίαστα ηλεκτρικά μεταλλικά ρολά ασφαλείας για πόρτες και παράθυρα τα οποία ανεβαίνουν εξωτερικά και ελευθερώνουν απόλυτα τα ανοίγματα σας όταν τα χρησιμοποιείτε. Η Amoni company μπορεί να σας προσφέρει αισθητικά καλαίσθητες λύσεις που προστατεύουν και ομορφαίνουν τον χώρο σας.


ΕΠΙΠΛΑ

Πολύχρονη παράδοση και εμπειρία με αναμφισβήτητο ταλέντο και αγάπη για δημιουργία. Επιλέξτε μεταλλικά έπιπλα για το σπίτι το γραφείο και το εξοχικό σας, Κατασκευασμένα από ατόφιο σφυρήλατο μασίφ σίδηρο με δυνατότητα συνδυασμού με ξύλο, γυαλί ,μάρμαρο η και πέτρα. Μεγάλη ποικιλία σχεδίων για κρεβάτια καναπέδες, καρέκλες τραπέζια, κονσόλες, τραπεζαρίες, σκαμπό, που συνεχώς ανανεώνονται, σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΒΑΡΕΟΥ-ΕΛΑΦΡΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Διακοσμήστε τους εξωτερικούς σας χώρους μεγιστοποιώντας την λειτουργικότητα τους με κάθε μορφής σκέπαστρα πέργκολες υπόστεγα διαχωριστικά σκίαστρα. Οι ελαφριάς η και βαρέως τύπου κατασκευές μας κατασκευάζονται με άριστα υλικά ώστε να σας εξυπηρετούν για χρόνια, με την μικρότερη δυνατή συντήρηση.


ΛΥΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η Amoni. Company σε συνεργασία με έμπειρους αρχιτέκτονες και μηχανικούς , η κατ εντολή του δικού σας, αναλαμβάνει την υλοποίηση της κάθε είδους λυόμενης κατασκευής σας , όπως μια μικρή αποθήκη , ένα γκαράζ , ένα βιομηχανικό κτήριο ακόμα και μία βιοκλιματική κατοικία .


ΜΕΛΕΤΕΣ-ΕΠΙΒΛΕΨΕΙΣ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ


ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΚΑΛΕΣ

Κατασκευάζουμε κάθε μορφής σκάλες εσωτερικού χώρου από μασίφ σίδηρο η ΙΝΟΧ, με σκαλοπάτια από διάφορα υλικά όπως ξύλο, μάρμαρο, γυαλί, πέτρα.

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.