ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

Νούνης Τάσος

Νούνης Τάσος

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Τι είναι η πατητή τσιμεντοκονία

Η πατητή τσιμεντοκονία έχει ως βάση το μικροτσιμέντο. Αυτό την διαφοροποιεί από τις παραδοσιακές τσιμεντοκονίες και τα βιομηχανικά δάπεδα, που ενώ μοιάζουν στην όψη δεν διαθέτουν τις μοναδικές ιδιότητες του, όπως την υψηλή ελαστικότητα,  ισχυρή πρόσφυση και πολύ μεγάλη αντοχή κρούσης σε πολύ μικρό πάχος.

Τοποθέτηση πατητης τσιμεντοκονιας

Η πατητή τσιμεντοκονία είναι κατάλληλη για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και βρίσκει πλήθος εφαρμογών σε δάπεδα, μπάνια, σκάλες, έπιπλα, πάγκους κουζίνας, ντουζιέρες, μπανιέρες, νιπτήρες, πισίνες κλπ. Για την προστασία της πατητής τσιμεντοκονίας από ρύπους, λάδια, χημικά κλπ. χρησιμοποιούνται ειδικά βερνίκια που ενώ την προστατεύουν απόλυτα, ταυτόχρονα διατηρούν τη φυσική της όψη αναλλοίωτη.

Πατητή τσιμεντοκονία σε μπάνιο 

Η πατητή τσιμεντοκονία στο μπάνιο δημιουργεί ενιαία δάπεδα και επιφάνειες με πολύ μεγαλύτερη υγιεινή από τα πλακάκια, στους αρμούς των οποίων όπως είναι γνωστό αναπτύσσονται μικρόβια. Καθαρίζεται με ουδέτερα καθαριστικά και η τοποθέτηση της γίνεται σε όλο το μπάνιο, ακόμα και σε επιφάνειες όπως μπανιέρες, νιπτήρες, και φυσικά σε δάπεδο και τοίχους. Η πατητή τσιμεντοκονία είναι ιδανική για ντουζιέρες χτιστές, γιατί μπορεί να ακολουθήσει την καμπυλότητα επιφανειών και να δημιουργήσει έτσι ένα μοναδικό ενιαίο αισθητικό και πρακτικό αποτέλεσμα

Πατητή τσιμεντοκονία και ανακαίνιση σπιτιού

Κατά την ανακαίνιση σπιτιού η πατητή τσιμεντοκονία είναι ιδανική λύση, αφού εφαρμόζεται σε πολύ μικρό πάχος ακόμα και πάνω στο παλιό δάπεδο από πλακάκια, μάρμαρα, μωσαϊκά, ξύλα κλπ.  χάρη στην ισχυρή της πρόσφυση. Είναι μοναδική για ενδοδαπέδια θέρμανση αφού χάρη στην πολύ υψηλή ελαστικότητά της, απορροφά τις συστολές-διαστολές που προκαλούν οι μεταβολές της θερμοκρασίας χωρίς να απαιτούνται αρμοί.          

Χρώματα σε πατητή τσιμεντοκονία

Η πατητή τσιμεντοκονία διατίθεται σε απεριόριστα χρώματα, έχει τρομερές αντιχαρακτικές ιδιότητες και προσφέρει απόλυτη αδιαβροχοποίηση.

 

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.