ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

Έπιπλα Γιαντσίδης

Έπιπλα Γιαντσίδης

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή υψηλής ποιότητας επίπλων. Αναμεσα σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών και σχεδίων, από μια μοντέρνα τραπεζαρία μέχρι κουζίνες κρεβατοκάμαρες, παιδικά, εφηβικά και ξύλινες κατασκευές όπως κιόσκια και ξύλινα σπίτια. Μπορείτε να μας φέρετε το δικό σας σχέδιο ή να σας βοηθήσουμε εμείς να κατανοήσετε το πώς θα είναι τα έπιπλα των ονείρων σας

Ανακαίνιση κουζίνας

Διαμορφώνουμε την κουζίνα σας με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τη σχεδιάζουμε εργονομικά, ώστε να είναι πλήρως λειτουργική και να ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις σας. Σας βοηθάμε να καταλήξετε στους χώρους και τα αξεσουάρ που πραγματικά χρειάζεστε για να έχετε μία αποτελεσματική καθημερινή χρήση.

Κατασκευή Ντουλάπας

Η ντουλάπα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο της σύγχρονης κατοικίας, γιατί εξυπηρετεί πολλούς και διαφορετικούς σκοπούς. Μία ντουλάπα αξιοποιεί κάθε εκατοστό του δωματίου που βρίσκεται, και έτσι εξασφαλίζει τον μέγιστο δυνατό αποθηκευτικό χώρο. Σε μικρότερους χώρους μπορείτε να επιλέξετε ντουλάπα με συρόμενες πόρτες, ενώ όταν υπάρχει μία σχετική άνεση χώρου οι πόρτες της ντουλάπας μπορεί να γίνουν ανοιγόμενες. Τα συρτάρια μιας ντουλάπας προορίζονται για την αποθήκευση κλινοσκεπασμάτων και ρούχων, δέχονται πολύ συχνή χρήση και πρέπει η λειτουργία τους να είναι ομαλή και χωρίς εμπόδια. Τα ράφια σε μία ντουλάπα είναι εκείνα που θα διαχωρίσουν τους χώρους που αποθηκεύουμε ότι δεν χρησιμοποιούμε συχνά, αλλά και τα μακριά ρούχα (φορέματα, πανωφόρια) από τα κοντά (μπλούζες, παντελόνια, φούστες). Η σωστή ντουλάπα συντελεί στην σωστή τακτοποίηση και τελικά συμβάλει στην ηρεμία μέσα στο σπίτι.

Παιδικό και εφηβικό δωμάτιο

Φοιτητικό έπιπλο

Κρεβατοκάμαρες

Τραπεζαρίες

Κουφώματα και Πόρτες

Ξύλινα κουφώματα δικής μας κατασκευής με διπλά τζάμια, που εξοικονομούν μέχρι και 30% στο κόστος θέρμανσης! Η απαράμιλλη αισθητική του ξύλου στα κουφώματα και στις πόρτες προσθέτει αξία στο σπίτι και προσφέρει στην καθημερινότητα σας άνεση, εξασφαλίζοντας ένα πολύ ευχάριστο εσωτερικό περιβάλλον.

Κιόσκια και ξύλινα σπίτια

Επαγγελματικοί Χώροι

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη εξοπλισμό του επαγγελματικού χώρου σας σε έπιπλα και ξύλινες κατασκευές, σύμφωνα με σχέδια που θα αποτυπώνουν τη φιλοσοφία και τις αξίες της εταιρίας σας. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε έπιπλα για χώρους φιλοξενίας, ξενώνες, ξενοδοχεία,  εστιατόρια, καφέ, γραφεία, κομμωτήρια, αλλά και για χώρους ειδικών απαιτήσεων, όπως κάβες, μπαρ. Ενημερώστε μας για τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε λύσεις που αφορούν αποκλειστικά τη δική σας επιχείρηση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.