ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

Dimitriadis Build

Dimitriadis Build

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η εταιρία Δημητριάδης Κατασκευαστικές εργασίες ξεκίνησε τις εργασίες της στο χώρο των οικοδομικών κατασκευών τη δεκαετία του 1970.

Σήμερα η εταιρία με την είσοδο της νέας γενιάς, διεύρυνε τον κύκλο των εργασιών της, στηριζόμενη στην εμπειρία, τη σωστή οργάνωση και τη σχέση εμπιστοσύνης,

παρέχοντας ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις. Παράλληλα, έχουμε πολύ σημαντική εμπειρία στο πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ'οίκον.

Το 2010 επεκτείνεται στην κατασκευή φωτοβολταϊκών έργων και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με την ίδρυση της εταιρίας ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Energysolution.

To 2011 με όπλο την επιμονή ,παρά την οικονομική κρίση, εισέρχεται στον χώρο της εμπορίας πλακιδίων , ειδών υγιεινής, θέρμανσης-ψύξης, υδραυλικών και δομικών

υλικών με την ίδρυση της εταιρίας ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Bagno που στεγάζεται σε έναν άνετο εκθεσιακό χώρο στις Kρηνίδες Kαβάλας.

Με σαφή προσανατολισμό στις ποιοτικές υπηρεσίες, την πιστοποιημένη τεχνική υποστήριξη και την άριστη γνώση της αγοράς , στοχεύει πάντα στην άμεση ικανοποίηση

ακόμα και των πιο απαιτητικών της πελατών στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Οι υπηρεσίες μας

Ανακαίνιση - Αναπαλαίωση

Η εταιρία Δημητριάδης Build αποτελεία μία από τις κορυφαίες λύσεις στον χώρο της ανακαίνισης και μπορεί μέσα από την πολυετή εμπειρία κατασκευών και σε συνδυασμό με την ύπαρξη του εμπορικού καταστήματος Dimitriadis Bagno, που εμπορεύεται όλα τα απαραίτητα πιστοποιημένα υλικά για την ανακαίνιση ενός χώρου - πλακάκια, είδη υγιεινής,  θέρμανση και ψύξη, κουφώματα, εσωτερικές και θωρακισμένες πόρτες, μονωτικά υλικά- να σας εγγυηθεί άριστο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Η εταιρία Δημητριάδης Build διανύοντας τη δεύτερη γενιά στο χώρο των κατασκευών και έχοντας να επιδείξει πολυάριθμα έργα ανακαινίσεων, μπορεί να σας εξασφαλίσει μία άριστη συνεργασία για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Με απόλυτο επαγγελματισμό ο Κος Δημητριάδης Γεώργιος και οι επιστημονικοί συνεργάτες του καθώς επίσης το έμπειρο μόνιμο προσωπικό των συνεργείων, έχοντας ως προϋπόθεση την ποιότητα της κατασκευής και γνώμονα την έγκαιρη παράδοση του έργου, εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα στην χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Ανακαίνιση Μπάνιου μαύρο χρυσό

Η ανακαίνιση Μπάνιου είναι μία από τις πιο συνηθισμένες επεμβάσεις κατοικιών στις περιπτώσεις που δεν προβαίνουμε σε ολική ανακαίνιση της οικίας μας.
Οι λόγοι που συνήθως οδηγούν στην ανακαίνιση του μπάνιου είναι
 

η παρουσία προβλημάτων υγρασιών (λόγω της παλαιότητας της υδραυλικής και αποχετευτικής εγκατάστασης), 

η μη ύπαρξη λειτουργικότητας του χώρου (λόγο της λανθασμένης τοποθέτησης  των ειδών υγιεινής στο χώρο)

η αισθητική αναβάθμιση.

Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Build έχοντας ανακαινίσει εκατοντάδες μπάνια, διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να σας παραδώσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το νέο σας μπάνιο, εγγυώμενη για την άριστη λειτουργικότητα και την αρτιότητα της κατασκευής. Σε συνδυασμό με την ύπαρξη του εμπορικού καταστήματος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Bagno, σας εγγυόμαστε το οικονομικότερο αποτέλεσμα, χωρίς να χρειαστεί να αφιερώσετε επιπρόσθετο χρόνο και κόπο για την επιλογή των υλικών. Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας για να υλοποιήσουμε μαζί το μπάνιο που ονειρεύεστε. Δείτε στις ενδεικτικές φωτογραφίες έργων, τη δυνατότητα να έχετε ένα πολυτελές μπάνιο σε μαύρο χρυσό με λογική τιμή.

Ανακαίνιση Κουζίνας

Αναμφισβήτητα η κουζίνα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους χώρους του σπιτιού, καθώς είναι ο πιο χρησιμοποιούμενος χώρος του. Βασικοί λόγοι που θα μας οδηγήσουν στην ανακαίνιση της κουζίνας μας, είναι η ύπαρξη φθορών – βλαβών στο έπιπλο της κουζίνας (λόγω παλαιότητας) και η ύπαρξη βλαβών στην υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση της κουζίνας, πάλι λόγω παλαιότητας. Το σημαντικότερο σε μία ανακαίνιση κουζίνας, είναι η νέα κουζίνα να είναι πρακτική ώστε να κινήστε και να εργάζεστε άνετα σε αυτήν και λειτουργική, ώστε να την χρησιμοποιείτε ευχάριστα. Εκτός όμως από την λειτουργικότητα θα πρέπει να δοθεί έμφαση και στο αισθητικό κομμάτι της κατασκευής, καθότι πλέον η κουζίνα αποτελεί βασικό διακοσμητικό στοιχείο της οικίας.

Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Build,έχοντας στις τάξεις του προσωπικού της εξειδικευμένο επιπλοποιό και έχοντας παραδώσει πλήθος κουζίνων, μπορεί να σας εγγυηθεί μία κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αισθητικής κατασκευή, η οποία θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας και θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

Ελάτε λοιπόν να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε την κουζίνα που ονειρεύεστε.

Προγράμματα όπως το "Εξοικονομώ κατ 'οίκον"

Η εταιρία ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Build έχοντας εντάξει και ολοκληρώσει την κατασκευή εκατοντάδων οικιών σε προγράμματα τύπου "Εξοικονομώ κατ' οίκον", διαθέτει την εμπειρία και την εξειδίκευση για να ολοκληρώσει τις ενεργειακές κατασκευές στην οικία σας με συνέπεια, τέλειο κατασκευαστικά αποτέλεσμα στο συμφωνηθέν χρονικό διάστημα, χωρίς εσείς να συμβάλετε οικονομικά τίποτα.

Καλέστε μας για να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τις προτάσεις μας για το πρόγραμμα Εξοικονομώ 

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.