ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

Europal Επανωμίτης

Europal Επανωμίτης

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ιδρύθηκε το 1997 από τον Λάζαρο Επανωμίτη

Διαθέτοντας πολυετή πείρα, άριστη γνώση του αντικειμένου, υψηλή ποιότητα κατασκευής, σωστή οργάνωση και λειτουργία.

H EUROPAL από το 2004 είναι πιστοποιημένη για τις κατασκευές της από την μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία ALUMIL


Ιδρύθηκε το 1997 από τον Λάζαρο Επανωμίτη

Διαθέτοντας πολυετή πείρα, άριστη γνώση του αντικειμένου, υψηλή ποιότητα κατασκευής, σωστή οργάνωση και λειτουργία.

H EUROPAL από το 2004 είναι πιστοποιημένη για τις κατασκευές της από την μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία ALUMIL

Ανταγωνιστικές τιμές, σύγχρονες μεθόδους κατασκευής και τοποθέτησης. Διαθέτουμε όλα τα αρχιτεκτονικά συστήματα της ALUMIL.Ανταγωνιστικές τιμές, σύγχρονες μεθόδους κατασκευής και τοποθέτησης. Διαθέτουμε όλα τα αρχιτεκτονικά συστήματα της ALUMIL.

H EUROPAL πιστοποιήθηκε πρόσφατα με το σύστημα ελέγχου παραγωγής (F.P.C.) και με την σήμανση CE της Ευρωπαικής ένωσης.

H EUROPAL είναι μέλος του Σ.Ε.Μ.Α.Σ. (Σωματείο Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου Σιδήρου).

Ανοιγόμενα συστήματα


Προσφέρουν μόνωση, ασφάλεια και υψηλή αισθητική. Κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά. Τοποθετούνται σε μονοκατοικίες, κτίρια και πολυκατοικίες. Προσφέρονται σε απλές σειρές, αλλά και σε θερμομονωτικές εκδόσεις.

Χαρακτηρίζονται από:

τις απεριόριστες εφαρμογές και τυπολογίες
τις κατάλληλες λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση
το πλήθος των διαθέσιμων αξεσουάρ
το ότι δέχονται τζάμια (μονά, διπλά, τριπλά), παντζούρια και ρολά

 

Συρόμενα συστήματα

Τα συρόμενα κουφώματα αποτελούν μία επιλογή, η οποία αναπτύχθηκε ιδιαίτερα στην ελληνική αγορά. Χρησιμοποιούνται στις πολυκατοικίες σαν οικονομικότερες επιλογές ή σε
μικρότερους χώρους, για καλύτερη αξιοποίησή του. Είναι η ιδανική λύση για κατοικίες με περιορισμένο διαθέσιμο χώρο εσωτερικά.

Τα βασικά τους γνωρίσματα είναι ότι:

χρειάζονται λιγότερο χώρο για να λειτουργήσουν
επιδέχονται μονό ή διπλό τζάμι, σήτα, παντζούρι, εξωτερικό ρολό, αντικωνωπικό σύστημα
προσφέρονται σε όλες τις τυπολογίες (χωνευτά, δίφυλλα, επάλληλα)

 

Εσωτερικές πόρτες


Οι πόρτες εσωτερικών χώρων INTERNO συνδυάζουν ξύλινα θυρόφυλλα με κάσα αλουμινίου. Έχουν σύγχρονο σχεδιασμό και τέλειο φινίρισμα, τα οποία τις καθιστούν δημιουργίες υψηλής αισθητικής, ικανές να καλύψουν κάθε απαίτηση. Διατίθενται σε ποικιλία σχεδίων, ενώ, ανάλογα με το μοντέλο, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων λάκας ή ξύλου, σε διάφορες ποιότητες βαφής.

 

Θωρακισμένες πόρτες

Απαραβίαστες και ηχομονωτικές θωρακισμένες πόρτες από χάλυβα ειδικής σκληρότητας.Επιτυγχάνουν μέγιστη ασφάλεια, ασφαλίζοντας το διπλά θωρακισμένο θυρόφυλλο, ανάλογα με τον τύπο θωράκισης, σε 12 ή 16 σημεία πάνω στη χαλύβδινη κάσα. Διαθέτουν ρυθμιζόμενους μεντεσέδες – ατσάλινα σταθερά έμβολα – φύλλο με διπλή χαλύβδινη θωράκιση – κλειδαριά χρηματοκιβωτίου – μηχανισμό ελεγχόμενου ανοίγματος – πανοραμικό μάτι – πόμολο – ειδικό μηχανισμό κάλυψης του κενού μεταξύ πόρτας και δαπέδου και δυνατότητα εξοπλισμού με ηλεκτρονική κλειδαριά. Η εξωτερική επιφάνεια του θυρόφυλλου συνοδεύεται από διακοσμητικές επενδύσεις αλουμινίου ή ξύλου, φυσικού ή τεχνητού, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

 

Πόρτες πυρασφάλειας

Μεταλλικές πόρτες πυρασφάλειας με διάρκεια αντοχής στη φωτιά 60′ και 120′ λεπτών (REI 60′ & 120′), κατασκευασμένες από γαλβανισμένο χάλυβα και βαμμένες με εποξική πολυεστερική βαφή, η οποία περιέχει σκληρυντικά για μεγαλύτερη προστασία και τέλειο φινίρισμα.

 

Συστήματα ειδικών χρήσεων

Για την ανάδειξη μιας κατασκευής, αλλά και τη συνολική λειτουργικότητα ενός χώρου, πολλές φορές υπάρχει η επιλογή ή η ανάγκη ειδικών κατασκευών, όπως:

αιθρίων
πτυσσόμενων πορτών (φυσσούνων)
χωρισμάτων γραφείων
κιγκλιδωμάτων
κ.ά
Η τεχνολογική ανάπτυξη των συστημάτων αλουμινίου της Alumil, επιτρέπει στον αρχιτέκτονα/μελετητή να καλύψει μεγάλα ανοίγματα στο χώρο, επιτυγχάνοντας παράλληλα αντοχή, στεγανότητα, θερμομόνωση και design.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.