ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

COSMODOR ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

COSMODOR ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Παρακολουθούμε όλες τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς σε τεχνογνωσία και αισθητική. Εμπλουτίζουμε την γκάμα μας με νέα ποιοτικά προϊόντα, και φροντίζουμε να παρέχουμε άριστη σχέση ποιότητας – τιμής, ποικιλία , υψηλή αισθητική, καταρτισμένο προσωπικό και τεχνική υποστήριξη.

Κουφώματα με υπευθυνότητα & συνέπεια

Με την συνέπεια, την εργασία μας και την προσωπική επαφή με εσάς τους πελάτες μας, κερδίσαμε επάξια την εμπιστοσύνη σας. Κουφώματα με ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό, την αντοχή και τη λειτουργικότητα μας κάνανε πρωτοπόρους στο είδος μας.

Κουφώματα

Προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα κουφωμάτων

Κουφώματα Αλουμινίου, με αντιπροσώπευση οίκων ΕΤΕΜ & METALOUMIN

Κουφώματα PVC: TROCAL, KOMMERLING, KBE, SALAMANDER

Κουφώματα Αλουμινίου και ξύλου, με παροχή λύσεων σε VIZUS

 

Ρολά και Σήτες

Θερμομονωτικά ρολά


Τα θερμομονωτικά ρολά, είναι ένας σύγχρονος και έξυπνος τρόπος για εξοικονόμηση ενέργειας. Τα θερμομονωτικά ρολά της εταιρείας είναι από τα πιο αποδοτικά της αγοράς και ανταποκρίνονται σε όλες τις προϋποθέσεις που θέτει η πολιτεία. Τα θερμομονωτικά κουτιά είναι ίσια και πομπέ. Συνδυάζονται με τα αντίστοιχα κανάλια ώστε να  δημιουργηθεί ένα ενιαίο και αρμονικό σύνολο. Το μέγεθος του κουτιού έχει άμεση σύνδεση με το ύψος του ανοίγματος, ενώ η επιλογή της μορφής συνδέεται με την αρχιτεκτονική του κτιρίου για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικα:

Μέγιστη Ενεργειακή Απόδοση
Ηχομόνωση
Ευκολία εγκατάστασης
Υψηλή ποιότητα

 

Επικαθήμενα ρολά

Τα επικαθήμενα κουτιά ρολών είναι  ίσια και πομπέ. Συνδυάζονται με τα αντίστοιχα κανάλια ώστε να δημιουργηθεί ένα ενιαίο και αρμονικό σύνολο. Το μέγεθος του κουτιού έχει άμεση σύνδεση με το ύψος και το πλάτος του ανοίγματος αλλά και με τις διατομές των προφίλ της ψάθας, ενώ η επιλογή της μορφής συνδέεται με την αρχιτεκτονική του κτιρίου για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικα:

Στο ρολό μπορεί να προσαρμοστεί πολύ εύκολα σίτα.
Εύκολα προσαρμόσιμο με όλους, σχεδόν, τους τύπους κουφωμάτων

 

Εξωτερικά ρολά

Τα εξωτερικά ρολά χρησιμοποιούνται κυρίως σε ανακαινίσεις υφιστάμενων κτιρίων αλλά και σε νέες κατασκευές. Κατασκευάζονται σε τρείς τύπους ανάλογα με το ύψος και το πλάτος του ανοίγματος αλλά και με τις διατομές των προφίλ της ψάθας. Η τοποθέτηση τους γίνεται στην εξωτερική πλευρά του κουφώματος, αφήνοντας αναλλοίωτο το αρχικό ύψος του ανοίγματος.

Χαρακτηριστικα:

Εύκολη πρόσβαση για επιδιόρθωση.
Αρμονική οπτική συνέχεια σε σχέση με την όψη του κτιρίου.

Πόρτες

Εσωτερικές πόρτες

Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε κλασσικές και μοντέρνες εσωτερικές πόρτες από ξύλο μασίφ, καπλαμά ή laminate και με συνδυασμούς υλικών όπως γυαλί, inox, πάντα σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις του design. Οι σειρές εσωτερικής πόρτας που προτεινουμε είναι οι

Glass

Laminate

Line

Nikel

Speciality

Classic

 

Σας προσφέρουμε εξαιρετικές λύσεις και σε

Πόρτες εισόδου οικοδομής

Πόρτες ασφαλείας

Πόρτες πυράντοχες

Πόρτες αποθήκης

 

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.