ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

V- Electric

V- Electric

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

H V-electric δραστηριοποιείται στη μελέτη, εγκατάσταση και εφαρμογή λύσεων για οικιακές, επαγγελματικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Η εταιρία μας παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον χώρο των ηλεκτρολογικών και ηλεκτρικών έργων, ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις, και εγκαταστάσεων συναγερμών και καμερών ασφαλείας.

Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε από το μερεμέτι, την ανακαίνιση του μαγαζιού σας και το νέο σας σπίτι μέχρι την ολοκληρωμένη βιομηχανική μονάδα σας αλλα και την ασφαλεια του χωρου σας με τα προηγμένηs τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε.

 

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Ειδικευόμαστε στον φωτισμό επαγγελματικών χώρων. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και τον φωτισμό καταστημάτων, εμπορικών κέντρων, τηλεοπτικών στούντιο, ιατρείων, γραφείων, και οποιουδήποτε άλλου απαιτητικού project έχετε για ανάθεση.

 

V-ELECTRIC Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Αναλαμβάνουμε μελέτες και εγκαταστάσεις ηλεκτρολογικών και δορυφορικών εγκαταστάσεων.

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι ουσιαστικά το βασικότερο κομμάτι του εξοπλισμού της επιχείρησής σας. Οι βλάβες στο ηλεκτρολογικό δίκτυο μπορεί να έχουν επίπτωση σε όλο το σύστημα, ξεκινώντας με διαρροές ρεύματος και φθάνοντας μέχρι σοβαρά περιστατικά ηλεκτροπληξίας και εκρήξεων. Το πιο σημαντικό κομμάτι της εγκατάστασης είναι το φορτίο που θα απαιτηθεί από τις διάφορες συσκευές.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχάσετε τους εξωτερικούς χώρους που είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι σε θερμοκρασίες, υγρασίες και ένα σωρό κινδύνους. Θεωρούμε αυτονόητο ότι θα απευθυνθείτε σε επαγγελματίες εγκαταστάτες, όπως εμάς.

Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αναπτύσσονται αμέσως μετά την βασική τοιχοποιία, συνήθως μαζί με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Σωληνώσεις, διακλαδώσεις, διακόπτες και πίνακες είναι επίσης απαραίτητος εξοπλισμός που πρέπει να αποφασιστεί σε συνεργασία με τον τεχνικό μας έπειτα από σχετική μελέτη και σχεδιασμό.

Στην V-electric πέρα από τις ανωτέρω εργασίες μπορούμε να προσφέρουμε και μια επιπλέον εγγύηση. Την εγγύηση ότι όλα θα γίνουν στους χρόνους που θα συμφωνήσουμε και με τις απαραίτητες διασφαλίσεις.

 

V-ELECTRIC Δορυφορικές εγκαταστάσεις

H V-electric δραστηριοποιείται στη μελέτη και εγκατάσταση σύγχρονων δορυφορικών οικιακών και επαγγελματικών εγκαταστάσεων. Διαθέτουμε ειδικά όργανα για τη σωστή ρύθμιση της κεραίας σας (πεδιόμετρα) και μια πλήρη γκάμα υλικών στήριξης άριστης ποιότητα για μεγάλη αντοχή στον αέρα και στη πάροδο του χρόνου.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε, για να αναλύσουμε μαζί την κάθε περίπτωση, και να διαλέξουμε την καλύτερη και συμφέρουσα λύση που αφορά:

  •   εγκαταστάσεις κεραιών διαμερισμάτων και κεντρική κεραία πολυκατοικίας
  • εγκαταστάσεις δορυφορικών πιάτων
  • ρύθμιση αποκωδικοποιητών ψηφιακού σήματος DIGEA
  • ρύθμιση δορυφορικών αποκωδικοποιητών ανοιχτού λογισμικού (dreambox, humax, openbox, pandora)
  • τοποθέτηση οικιακών συναγερμών
  • εγκαταστάσεις θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων
  • αντικαταστάσεις παλιών θυροτηλεφώνων
  • τοποθέτηση, εγκατάσταση και ρύθμιση Home Cinema
  • τοποθέτηση τηλεοράσεων LCD PLASMA LED TV στον τοίχο και ρύθμιση τους

 

V-ELECTRIC Μελέτες

Η Εταιρία μας με κύρια χαρακτηριστικά την ασφάλεια-καλαισθησία-οικονομία αναλαμβάνει το κάθε έργο με ιδιαίτερη διαχείριση.

Το προσωπικό της εταιρίας μας απαρτίζεται από Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς Τ.Ε, Μηχανικούς Αυτοματισμού Τ.Ε και αδειούχους Ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες. Η πολυετή εργασιακή εμπειρία μας στον τομέα των εγκαταστάσεων μας καθιστά αξιόπιστη εταιρία στον χώρο. Αναλαμβάνουμε την μελέτη της εγκατάστασης και σας προτείνουμε ασφαλείς και οικονομικές λύσεις διασφαλίζοντας εσάς και την εγκατάσταση σας.

V-ELECTRIC  Σχέδια ΔΕΗ και Πιστοποιητικά Εγκαταστάσεων

Σχεδιασμός και κατασκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σύγχρονων κτιρίων, Έκδοση πιστοποιητικών Δ.Ε.Η.

H εταιρία V-electric μαζί με την άρτια καταρτισμένη ομάδα της παρέχει πλήρη ηλεκτρολογική κάλυψη και αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σύγχρονων κτιρίων. Αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, συντηρήσεις κτιρίων και πινάκων, ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις οικιών και καταστημάτων, μελέτες φωτισμού και φωτισμούς ασφαλείας.

Εκδίδει πιστοποιητικά Δ.Ε.Η., αφού πρώτα ελεγχθεί η ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Δεν εκδίδονται πιστοποιητικά χωρίς να έχει προηγηθεί έλεγχος και χωρίς να πληρούνται οι απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές. Αποκαθίστανται άμεσα τυχόν κακοτεχνίες και ελλείψεις, για να προχωρήσει η διαδικασία της έκδοσης του πιστοποιητικού.

Διαθέτοντας μια ομάδα από τους πιο ικανούς ηλεκτρολόγους με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, εγγυόμαστε διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας και διεκπεραίωση οποιασδήποτε εργασίας με βάση τους καινούργιους κανονισμούς ασφαλείας έτσι ώστε να παρέχεται η καλύτερη δυνατή κάλυψη στο χρήστη και χειριστή τους.

Το ηλεκτρολογικό υλικό που χρησιμοποιείται αποτελείται από τα πλέον σύγχρονα εργαλεία και ποικίλα ηλεκτρικά όργανα, εξοπλισμό δοκιμών και μέσα συγκόλλησης. Σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία, καταφέρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς.

 

Τοποθέτηση και Service Συστημάτων Ασφαλείας

Οι άνθρωποι μας δραστηριοποιούνται στις ανακαινίσεις, με το καλύτερα οργανωμένο δίκτυο και εξειδικευμένα τεχνικά συνεργεία. Σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση με βάση τις δικές σας ανάγκες, στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Η προσφορά μας περιλαμβάνει από τον πιο απλό μέχρι και τον πλήρη ανασχεδιασμό συστημάτων ασφαλείας κατοικίας, γραφείου, καταστήματος, ξενοδοχείου ή άλλης μονάδας. Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις νέων ή αναικαινίσεις επιμέρους τμημάτων (π.χ. μόνο κουζίνας ή μπάνιου) αλλά και ολοκληρωμένες λύσεις.V-ELECTRIC Συστήματα ασφαλείας

Η ασφάλεια της ακίνητης περιουσίας αποτελεί ένα φλέγον ζήτημα τα τελευταία χρόνια. Δεδομένων των συνθηκών, απαιτείται τεχνογνωσία, συνεχής εξέλιξη και προσαρμογή στις νέες τεχνολογίες, προκειμένου να παρέχονται απροσπέλαστα συστήματα ασφαλείας στους πελάτες. Η ασφάλεια αποτελεί πολύτιμο αγαθό και ένα από τα μεγαλύτερα ζητούμενα της εποχής μας.

Η V - electric εξειδικεύεται στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας. Στην πολυετή πορεία μας στο χώρο, μάς έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους πολυάριθμες κατοικίες, επιχειρήσεις, και οργανισμοί. Η φιλοσοφία της διαρκούς ανάπτυξης μας οδηγεί στην παροχή αποτελεσματικών λύσεων ασφαλείας και υπηρεσιών υψηλής και εγγυημένης ποιότητας.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.