ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

ΚΑΠΑ ΠΙ2

ΚΑΠΑ ΠΙ2

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η εταιρία ΚΑΠΑ ΠΙ2 δραστηριοποιείται από το 2002 στο χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών έργων στους τομείς της Ενέργειας και του Νερού. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με υψηλή εξειδίκευση στην παραγωγή και εξοικονόμηση ενέργειας, όπως στον κλιματισμό, την θέρμανση, τα φωτοβολταϊκά συστήματα, και στην επεξεργασία νερού και αέρα όπως τα φίλτρα νερού, τη κατασκευή πισίνας και τον εξαερισμό ειδικών εφαρμογών. Η ΚΑΠΑ ΠΙ2 αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο του Αμερικάνικου οίκου κλιματισμού CARRIER και του αντίστοιχου ιαπωνικού οίκου TOSHIBA.

Η φιλοσοφία της ΚΑΠΑ ΠΙ2 συνοψίζεται στο να κατασκευάζει έργα λειτουργικά σωστά, και άρτια αισθητικά, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Η ΚΑΠΑ ΠΙ2 προσφέρει ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις στο τομέα του οικιακού και κεντρικού κλιματισμού (ψύξη-θέρμανση), της παραγωγής θέρμανσης και ζεστών νερών χρήσης με ΑΠΕ (αντλίες θερμότητες, ηλιακά), την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε στέγες, τον εξαερισμό ειδικών εφαρμογών (εστιατόρια, βιομηχανίες), την κατασκευή πισίνας και την επεξεργασία νερού (φίλτρα νερού, αποσκληρυντές, αφαλάτωση, απολύμανση).

Αντλίες θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας προσφέρουν περισσότερη θερμική ισχύ με την λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τύπους θερμαντικών σωμάτων όπως σώματα χαμηλής θερμοκρασίας, ενδοδαπέδιο δίκτυο διανομής, τερματικές μονάδες νερού. Δίνουν τη δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού σε διαφορετικές θερμοκρασίες, για να ικανοποιηθούν ταυτόχρονα διαφορετικές εφαρμογές.

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες και λάβετε προσφορές για λύσεις θέρμανσης στο τηλ 2310989545, 6972022658

Η συνεχής και απρόσκοπτη παρουσία εξειδικευμένου μηχανικού, στο εκάστοτε έργο αποτελεί το χαρακτηριστικό της εταιρείας μας, πράγμα που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και την ομαλή συνεργασία με τον εργοδότη του κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

Επίσης παρέχουμε διαρκή υποστήριξη και συντήρηση σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού στις εγκαταστάσεις των πελατών μας, γεγονός που μας έχει αποφέρει μόνιμες και υγιείς συνεργασίες με επώνυμες εταιρείες στην πολύχρονη επαγγελματική μας πορεία.

Τελικός στόχος μας η βέλτιστη ισορροπία μεταξύ κόστους, χρόνου και ποιότητας για την ικανοποίηση των προσδοκιών σας.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

μαρία φωτιαδου