ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

ΚΑΠΑ ΠΙ2

ΚΑΠΑ ΠΙ2

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΚΑΠΑ ΠΙ2  Περιβάλλον Υψηλής Απόδοσης

Κλίμα Π2εριβάλλον

 

Η εταιρία ΚΑΠΑ ΠΙ2 δραστηριοποιείται από το 2002 στο χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών έργων στους τομείς της Ενέργειας και του Νερού. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με υψηλή εξειδίκευση στην παραγωγή και εξοικονόμηση ενέργειας, όπως στον κλιματισμό, την θέρμανση, τα φωτοβολταϊκά συστήματα, και στην επεξεργασία νερού και αέρα όπως τα φίλτρα νερού, τη κατασκευή πισίνας και τον εξαερισμό ειδικών εφαρμογών.

Η ΚΠ2 μελετά και κατασκευάζει πισίνες ικανοποιώντας τις πιο υψηλές απαιτήσεις των πελατών της, συνδυάζοντας τον ιδανικό σχεδιασμό της πισίνας με την κορυφαία ποιότητα και υγιεινή του νερού. Μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και σχεδίων κατασκευασμένες με το πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό κορυφαίων οίκων του εξωτερικού, όπως KRIPSOL, IML, ASTRAL, PRAHER, ZODIAC.

Η φιλοσοφία της ΚΑΠΑ ΠΙ2 συνοψίζεται στο να κατασκευάζει έργα λειτουργικά σωστά, και άρτια αισθητικά, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Η συνεχής και απρόσκοπτη παρουσία εξειδικευμένου μηχανικού, στο εκάστοτε έργο αποτελεί το χαρακτηριστικό της εταιρείας μας, πράγμα που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και την ομαλή συνεργασία με τον εργοδότη του κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

Επίσης παρέχουμε διαρκή υποστήριξη και συντήρηση σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού στις εγκαταστάσεις των πελατών μας, γεγονός που μας έχει αποφέρει μόνιμες και υγιείς συνεργασίες με επώνυμες εταιρείες στην πολύχρονη επαγγελματική μας πορεία.

Τελικός στόχος μας η βέλτιστη ισορροπία μεταξύ κόστους, χρόνου και ποιότητας για την ικανοποίηση των προσδοκιών σας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.