ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

ΑΣΠΙΔΑ

ΑΣΠΙΔΑ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η ΑΣΠΙΔΑ DOORS δημιουργήθηκε το 1984 και είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που εξειδικεύονται στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας και στις κλειδαριές ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες στην Ελληνική αγορά με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Οι πελάτες μας μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους πλήρως καθώς διαθέτουμε μία τεράστια γκάμα προϊόντων και έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας ακόμα και για τις πιο απαιτητικές καταστάσεις. Εμείς μπορούμε να σας κατασκευάσουμε τη κατάλληλη θωρακισμένη για να νιώσετε ασφαλείς και να είναι όπως ακριβώς τη θέλετε και τη φαντάζεστε. 

Με πλέον των τριάντα ετών εμπειρίας και επιδεικνύοντας όλα αυτά τα χρόνια υψηλού επιπέδου επαγγελματισμό και άριστες πελατειακές σχέσεις, αποκλειστικός στόχος της εταιρείας παραμένει η ποιοτική υπεροχή των προϊόντων της είτε αυτό αφορά θωρακισμένες πόρτες είτε κουφώματα.

Τα κουφώματα που σας προτείνουμε διακρίνονται για την άψογη αισθητική στον σχεδιασμό τους και εγγυώνται τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της θερμικής και ηχητικής μόνωσης, της ασφάλειας και της τέλειας λειτουργικότητας, χάρις των άριστων υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους. Για αυτόν τον λόγο η εταιρεία Ασπίδα συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους ευρωπαίους προμηθευτές πρώτων υλών και αξεσουάρ κουφωμάτων. Η άρτια τεχνολογία , απόλυτη τεχνογνωσία και το ειδικευμένο προσωπικό ,αποτελεί εγγηση ποιότητας για τα κουφώματα της εταιρείας. Καλύπτουμε κάθε ανάγκη γιατί κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός.

Είτε ενδιαφέρεστε για κουφώματα συνθετικά είτε για κουφώματα αλουμινίου εμείς θα σας προτείνουμε το καλύτερο για το δικό σας χώρο για να σας εξασφαλίσουμε έτσι την απόλυτη λειτουργικότητα, προστασία από ήχο θερμότητα ή ψύχος και σίγουρα και την αξεπέραστη αισθητική. 

Τα προϊόντα που εξειδικευόμαστε είναι:

- θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας
- πόρτες πυρασφάλειας
- χειροποίητες επενδύσεις
- είσοδοι οικοδομών
- κλειδαριές ηλεκτρικές και ηλεκτρομαγνητικές
- εσωτερικές πόρτες
- κουφώματα αλουμινίου και συνθετικά
- πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας
- ειδικά κρύσταλλα
- μεμβράνες ασφαλείας.

 

Στην ΑΣΠΙΔΑ DOORS έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε άμεση λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω της πολυετούς πείρας μας, πράγμα που μας δίνει το δικαίωμα να εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα και αυτό είναι που μας έχει εδραιώσει τόσα χρόνια στην κορυφή του αγοραστικού κοινού της Θεσσαλονίκης.

 

Προσφορά Πόρτας Εισόδου Πολυκατοικίας

Η ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια επιβάλλει την αλλαγή των εισόδων των πολυκατοικιών με νέας τεχνολογίας ώστε να καταστεί η πρώτη άμυνα στην είσοδο ανεπιθύμητων επισκεπτών στην οικοδομή.

Η προσφορά περιλαμβάνει επένδυση σε φυσικό καπλαμά σε 50 αποχρώσεις και 50 σχέδια παντογράφου, καθώς επίσης και ηλεκτρική κλειδαριά CISA με μικρό κλειδί ασφαλείας. 

Η ηλεκτρική κλειδαριά CISA διαθέτει 2 γλώσσες και όταν κλείσει η πόρτα κλειδώνει αυτόματα ο ένας πύρρος, ενώ ανοίγει απλά με το κλειδί ή με το θυροτηλέφωνο. Έτσι, η πόρτα παραμένει πάντα κλειδωμένη αποτρέποντας οποιονδήποτε ανεπιθύμητο επισκέπτη.

Ο μηχανισμός επαναφοράς είναι από τους κορυφαίους της αγοράς (Made in Japan) βαρέως τύπου και βάρους έως 250 κιλών.

Τα τζάμια στα σταθερά είναι διπλής κάλυψης προσφέροντας αυξημένη προστασία, αλλά και ηχομόνωση/θερμομόνωση. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα καγκέλων στα σταθερά.

Έτσι, η πόρτα ασφαλείας εκτός από την ασφάλεια που προσφέρει, αναβαθμίζει αισθητικά και την πολυκατοικία μας.

Φυσικά, μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιαδήποτε πόρτα σε οποιεσδήποτε διαστάσεις και σύμφωνα με το δικό σας γούστο.

 

Τιμή: 1900€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και τοποθέτησης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.