ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

Alphaplast

Alphaplast

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η εταιρία μας σας παρέχει υψηλής ποιότητας κουφώματα PVC, αλουμινίου, πόρτες, εξώπορτες, είδη σκίασης, κουνουπιέρες, κάγκελα αλουμινίου, αίθρια και όσα γενικά χρειάζονται για τη θωράκιση και προστασία του προσωπικού σας χώρου. Η εταιρεία μας σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 14351-1 πιστοποιεί την ποιότητα των κουφωμάτων της.

Τα πιστοποιητικά μας (CE), το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό, τα χρόνια καταξιωμένης καριέρας, οι συνεργασίες με τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης μπορούν να σας εγγυηθούν άφοβα ότι μπορούμε να καλύψουμε κάθε δική σας ιδιαίτερη απαίτηση. Αναλαμβάνουμε σε όλη την Ελλάδα την κατασκευή και την συντήρηση οποιασδήποτε κατασκευής κουφωμάτων.

Πρόσφατα ακολουθώντας τις απαιτήσεις της εποχής θέλοντας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, δημιουργήσαμε μία νέα σύγχρονη μονάδα παραγωγής στη γειτονική Βουλγαρία.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε ποιότητα, ασφάλεια και υψηλή αισθητική.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.