ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

Μαντζουρανίδης Ιωάννης

Μαντζουρανίδης Ιωάννης

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Τοποθέτηση γυψοσανίδας στη Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Αναλαμβάνω όλη τη διαδικασία για την τοποθετηση γυψοσανιδας στη Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Αφού γίνει ολοκληρωμένη μελέτη, προχωρώ στην κατασκευή της γυψοσανίδας και στη συνέχεια περνάμε στο στοκάρισμα και τον ελαιοχρωματισμό. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στην τοποθέτηση γυψοσανίδας, μπορώ να βεβαιώσω ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι απόλυτα σωστό και λειτουργικό.

Κατασκευές από γυψοσανίδα στη θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Η τοποθέτηση γυψοσανίδας δίνει πολλές λύσεις στη διακόσμηση εσωτερικού χώρου, γιατί μπορούν να κατασκευαστούν

Ράφια από γυψοσανίδα. Μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή, γίνεται το βάψιμο της γυψοσανίδας. Έτσι έχουμε όμορφα ράφια, στα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε βιβλία και διακομητικά αντικείμενα.

Διαχωριστικά εσωτερικού χώρου και δωματίων. Εύκολα και οικονομικά, μπορείτε να διαχωρίσετε έναν εσωτερικό χώρο ή να κάνετε ένα ξεχωριστό δωμάτιο πλήρως λειτουργικό, μόνο με την τοποθέτηση και βάψιμο γυψοσανίδας. Ζητήσε μία προσφορά και θα διαπιστώσετε ότι είναι μία πολύ οικονομική λύση.

Διαχωριστικά γραφείων. Αν απαιτείται ο διαχωρισμός ενός γραφείου για αισθητικούς και λειτουργικούς λόγους, η τοποθετηση γυψοσανιδας είναι η πιο φθηνή και όμορφη λύση. Αφού γίνει η τοποθέτηση, η γυψοσανίδα στοκάρεται και βάφεται για τέλειο αποτέλεσμα. Έτσι το γραφείο σας θα γίνει ένας φιλόξενος χώρος για τους συνεργάτες και τους πελάτες σας. 

Διακόσμηση τζακιού. Το τζάκι είναι συνήθως το σημείο αναφοράς σε ένα δωμάτιο και πρέπει πάντα να είναι περιποιημένο και άψογο. Η διακόσμηση τζακιού με πυράντοχη γυψοσανίδα είναι η λύση που προσφέρεται για ένα μοντέρνο αποτέλεσμα. Στο τζάκι μπορούμε να κάνουμε και ράφια από γυψοσανίδα, για να έχετε χώρο για διακοσμητικά αντικείμενα, και φυσικά εκτός από την τοποθέτηση της γυψοσανίδας να γίνει και το βάψιμο στο αγαπημένο σας χρώμα. 

Γυψοσανίδα οροφής. Η γυψοσανίδα οροφής ονομάζεται και ψευδοροφή. Οι γυψοσανίδεσ οροφης έχουν πολλά σχέδια για να επιλέξετε και είναι ιδανική λύση αν θέλετε κρυφό φωτισμό. Μπορώ να κάνω ολοκληρωμένη μελέτη και εγκατάσταση σε φωτισμό ψευδοροφής, κρυφό φωτισμό και led.

 

Ελαιοχρωματισμοί στη Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Αναλαμβάνω πλήρως ελαιοχρωματιμούς και βαψίματα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με καθαρό και σωστό αποτέλεσμα. 

Ενδιαφέρεστε άμεσα για τοποθέτηση γυψοσανίδας στη Θεσσαλονίκη; Καλέστε τώρα

τεχνικός υπεύθυνος Ιωάννης Μαντζουρανίδης

τηλ επικοιν. 6977254193 και 2392032505

 

Διαβάστε επίσης: Spiti Experts Blog | Δύο χρώματα στον τοίχο - Τόλμησε το αλλιώς

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.