ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

Δρασλιάκης Δημήτρης

Δρασλιάκης Δημήτρης

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Τοποθέτηση laminate

Το laminate είναι ουσιαστικά μία μοριοσανίδα, η οποία έχει την αισθητική του ξύλου. Η τοποθέτηση του laminate γίνεται επάνω σε λείο και επίπεδο σταθερό υπόστρωμα. Το πλεονέκτημα του δαπέδου laminate είναι ότι είναι μία γρήγορη και οικονομική λύση, και ότι η αισθητική του εμφάνιση είναι πολύ κοντά στο ξύλο.

Τοποθέτηση δαπέδου ξύλινου

Αναλαμβάνω όλες τις εργασίες που είναι σχετικές με ξύλινα πατωματα. Τοποθέτηση σε δάπεδο ξύλου, καρφωτό και προγυαλισμένο. Εκτός από την τοποθέτηση, αναλαμβάνω και τρίψιμο, γυάλισμα/βερνίκωμα παρκέ, κατασκευή ξύλινης σκάλας, και φυσικά ξύλο deck εξωτερικού χώρου.

Ο εξοπλισμός μας σε σύγχρονα μηχανήματα συντήρησης ξύλινων δαπέδων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου μας επιτρέπει να φροντίζουμε, να περιποιούμαστε και να συντηρούμε σωστά το δάπεδο σας.

Τοποθέσηση ξύλινου δαπέδου deck εξωτερικού χώρου

Ειδικό μηχάνημα καθαρισμού και συντήρησης δαπέδου deck εξωτερικού χώρου. Το δάπεδο καθαρίζει από ρύπους, σκόνη, μικροοργανισμούς διατηρώντας ταυτόχρονα τη χάραξη που το κάνει ασφαλές στο περπάτημα. Στη συνέχεια γίνεται στο δάπεδο στρώση με ειδικά βερνίκια που προστατεύουν το ξύλο και αναδεικνύουν την ομορφιά του.

Τοποθέτηση γυψοσανίδας

Η γυψοσανίδα είναι ένα υλικό με πολλές εφαρμογές και σχετικά οικονομικό.

Η τοποθέτηση γυψοσανίδας στην περιοχή Θεσσαλονίκης και Κιλκίς, μπορεί να προσφέρει πολλές κατασκευαστικές λύσεις γρήγορα και κυρίως οικονομικά και με άριστο αποτέλεσμα. 

Ενδεικτικές μόνο εφαρμογές στην τοποθέτηση γυψοσανίδας είναι τα διαχωριστικά γραφείων, τοίχοι από γυψοσανίδα, διακόσμηση τζακιού, γυψοσανίδες οροφής δηλ ψευδοροφές, διαχωριστικά εσωτερικών χώρων και δωματίων.

Η γυψοσανίδα μπορεί να τοποθετηθεί σε εσωτερικό χώρο και να την επενδύσουμε με διακοσμητικά τουλβάκια επένδυσης, με πλακάκια, με ταπετσαρία, ή απλά να τη βάψουμε. Η τοποθέτηση μπορεί να γίνει και σε εξωτερικό χώρο, με χρήση τσιμεντοσανίδας. 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.