Ειδικές τιμές σε ελαιοχρωματισμούς για όλους τους επισκέπτες του Spiti Experts!

Προσφορά: Ελαιοχρωματισμός δωματίου από 80,00€ με πιστοποιημένα οικολογικά χρώματα και δυνατότητα επιλογής έως δύο χρωμάτων!

 

Η προσφορά δεν περιλαμβάνει τεχνοτροπίες και σχέδια.

 

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ

Η εταιρεία μας pspcolors δραστηριοποιείται στον χώρο των ελαιοχρωματισμών και των μονώσεων. Αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία και μεράκι κάθε είδους και μεγέθους εργασίες που αφορούν ελαιοχρωματισμούς σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, τεχνοτροπίες, ταπετσαρίες, μονώσεις κάθε είδους, στεγονοποιήσεις και θερμομονώσεις, διακοσμητικά και ξύλινα δάπεδα, δάπεδα laminate και εξειδικευμένες βαφές κάθε είδους.

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των κατασκευών και η αγάπη μας για το αντικείμενο ήταν το κίνητρο μας να εξελιχθούμε με πρωτοποριακές, οικολογικές τεχνικές και εξελιγμένα υλικά. Μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι ο σεβασμός σε εσάς που μας εμπιστεύεστε τον χώρο σας και η καλύτερη δυνατή συνεργασία... πάντα σε λογικές τιμές.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, ελληνικών και ξένων εταιρειών και ο χώρος εργασιών μας διατηρείτε και παραδίδεται πάντα καθαρός.

 

Διαβάστε επίσης: Spiti Experts Blog | Δύο χρώματα στον τοίχο - Τόλμησε το αλλιώς