Ειδική προσφορά για τους επισκέπτες του Spiti Experts

Τρίψιμο και γυάλισμα ξύλινου δαπέδου - υλικά και εργασία 9,00ευρώ/Μ2 με βερνίκι νεφτιού & 12,00ευρώ/Μ2 με βερνίκι νερού σατινέ

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Η προσφορά αφορά την πόλη της Θεσσαλονίκης. Υπόλοιπες περιοχές κατόπιν συνεννόησης.

 

Τρίψιμο και γυάλισμα ξύλινου πατώματος. Καλέστε μας τώρα για να λάβετε την προσφορά με βερνίκι νεφτιού ή βερνίκι νερού σατινέ. 

Η εταιρεία μας pspcolors δραστηριοποιείται στον χώρο των ελαιοχρωματισμών και των μονώσεων. Αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία και μεράκι κάθε είδους και μεγέθους εργασίες που αφορούν ελαιοχρωματισμούς σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, τεχνοτροπίες, ταπετσαρίες, μονώσεις κάθε είδους, στεγονοποιήσεις και θερμομονώσεις, διακοσμητικά και ξύλινα δάπεδα, δάπεδα laminate και εξειδικευμένες βαφές κάθε είδους.

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των κατασκευών και η αγάπη μας για το αντικείμενο ήταν το κίνητρο μας να εξελιχθούμε με πρωτοποριακές, οικολογικές τεχνικές και εξελιγμένα υλικά. Μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι ο σεβασμός σε εσάς που μας εμπιστεύεστε τον χώρο σας και η καλύτερη δυνατή συνεργασία... πάντα σε λογικές τιμές.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, ελληνικών και ξένων εταιρειών και ο χώρος εργασιών μας διατηρείται και παραδίδεται πάντα καθαρός.