ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

ECOΑΝΑΠΤΥΞΗ

ECOΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η ECOΑΝΑΠΤΥΞΗ ως μία διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρία στον χώρο των ανακαινίσεων προσφέρει τεχνικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας απευθυνόμενη στον ιδιώτη και στον επαγγελματία.

Με συνέπεια, ταχύτητα, ποιότητα αλλά και προσιτές τιμές σκοπεύει σε ένα τελικό αποτέλεσμα εντυπωσιακής αισθητικής και εργονομίας.
Ειδικές κατασκευές και τεχνοτροπίες συνθέτουν μια μοναδικότητα σε κάθε έργο στα μέτρα και τις επιθυμίες σας.

Γυψοσανίδα και ανακαίνιση στη Θεσσαλονίκη

Κάντε το χώρο σας να ξεχωρίσει τοποθετώντας γυψοσανίδες υψηλής ποιότητας. Εκτός από ελκυστική επιλογή για το σπίτι σας, είναι επίσης μια από τις πιο οικονομικές επιλογές και εύκολη στην εγκατάσταση και συντήρηση.

Στα πλαίσια της ανακαίνισης, ένα πολύ σημαντικό μέσο είναι η γυψοσανίδα. Με τη γυψοσανίδα ο χώρος πραγματικά μεταμορφώνεται, γιατί υπάρχουν πολλά επίπεδα εφαρμογής. Με γυψοσανίδα σε μία ανακαίνιση, μπορείτε να οριοθετήσετε νέους χώρους, να δημιουργήσετε απλά ή πιο περίτεχνα διαχωριστικά, να κάνετε επέκταση τοίχων, και πολλές άλλες εφαρμογές, όπως ράφια, επενδύσεις και κάλυψη τοίχων, οροφής και συνδυασμούς με περιμετρικό ή κρυφό φωτισμό. Και όλα αυτά μπορούν να κατασκευαστούν σε διαστάσεις και σχήματα που θα είναι αποκλειστικά εκείνα που θα δώσουν στην ανακαίνιση σας τις καλύτερες δυνατές τεχνικές και αισθητικές λύσεις.

Είτε λοιπόν πρόκειται για ολόκληρη ανακαίνιση, είτε πρόκειται για μία απλή κατασκευή, η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει και να εμπλουτίσει το χώρο σας με πανέμορφα διακοσμητικά και λειτουργικά στοιχεία. Το μυστικό όπως σε όλες τις τεχνικές εφαρμογές, είναι η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η αγάπη για το αντικείμενο, όπως και η προσοχή στις λεπτομέρειες. Η έδρα μας και η κύρια δραστηριότητα μας είναι στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά εξυπηρετούμε ευχαρίστως και άλλες πόλεις. Καλέστε μας για μία προσφορά σήμερα!

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.