ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

Πέτρος Τσελάι

Πέτρος Τσελάι

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ανακαίνιση σπιτιού σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Από το 2006 εξυπηρετώ την περιοχή Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής με αντικείμενο τη γενική ανακαίνιση σπιτιού, αναλαμβάνοντας όλες τις σχετικές εργασίες. 

Η ανάθεση μιας ανακαίνισης σπιτιού είναι μία απόφαση που έχει μεγάλη σημασία για εσάς, αλλά και για το ίδιο το σπίτι. Με την ανάθεση της ανακαίνισης στον κατάλληλο επαγγελματία, το σπίτι γίνεται λειτουργικό και εξυπηρετεί τις καθημερινές σας δραστηριότητες

αναβαθμίζεται ενεργειακά και έτσι κάνετε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων

γίνεται σωστή αξιοποίηση των χώρων, αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε παλιές κατασκευές με διάταξη χώρων που δεν εξυπηρετεί τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

κατά την ανακαίνιση, η αισθητική αναβάθμιση του σπιτιού γίνεται με βάση τις δικές σας προτιμήσεις

το ακίνητο σας αποκτά μεγαλύτερη αξία σε περίπτωση που θέλετε να το εκμεταλλευτείτε.

Φυσικά μία ανακαίνιση μπορεί και να είναι μερική, δηλαδή να κάνουμε τις απαραίτητες παρεμβάσεις όπου χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά το σπίτι και να βελτιωθεί η ζωή σας μέσα σε αυτό.

Καλέστε για να με ενημερώσετε σχετικά με τις εργασίες που σας ενδιαφέρουν, θα χαρώ να συζητήσουμε και να βρούμε μαζί τις καλύτερες λύσεις.

 

Μονώσεις και θερμοπρόσοψη σε Θεσσαλονίκη και Χαλκδική

Με τη μόνωση εξασφαλίζετε την εξοικονόμηση ενέργειας, και διατηρείτε το ακίνητο σας στεγανό και απρόσβλητο από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες, κάνοντας τη διαβίωση σας μέσα στο σπίτι άνετη.

Αναλαμβάνω

μόνωση ταράτσας, υγρομόνωση και θερμομόνωση

τη μόνωση του μπαλκονιού σας, πολύ σημαντική εργασία για να μη δημιουργούνται τα γνωστά προβλήματα με τις κατοικίες που βρίσκονται κάτω από τη δική σας

μόνωση οροφής

θερμοπρόσοψη του κτιρίου, δηλαδή την εξωτερική μόνωση. Η θερμοπρόσοψη είναι ουσιαστικά ένα νέο πρόσθετο περίβλημα του κτιρίου, που το μονώνει θερμικά και το βοηθά στο να μην έχει θερμικές απώλειες. Έτσι το κτίριο διατηρείται εσωτερικά ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι και κάνετε μεγάλη οικονομία στο κόστος της ψύξης και θέρμανσης, ενώ το κτίριο ανεβαίνει και ενεργειακή κλίμακα.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.