ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

Πετκίδης Κωνσταντίνος

Πετκίδης Κωνσταντίνος

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ανακαίνιση σπιτιού σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Παρακαλώ καλέστε μας στο τηλ 6944552109, για να συζητήσουμε τι ακριβώς χρειάζεστε και να βρούμε μαζί τις πιο συμφέρουσες για εσάς λύσεις.

τοποθέτηση γυψοσανίδας σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Η γυψοσανίδα είναι ένα υλικό ελαφρύ και μπορούμε να το εφαρμόσουμε με πολλούς τρόπους. Η τοποθέτηση γυψοσανίδας φαίνεται απλή διαδικασία, αλλά για ένα σωστό και ανθεκτικό αποτέλεσμα απαιτούνται γνώσεις και συνεχής επιμόρφωση σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο. Κινούμενος με σεβασμό σε αυτή την κατεύθυνση, έχω λάβει την πιστοποίηση ικανότητας τεχνίτη από τον διεθνώς διαπιστευμένο οργανισμό TUV HELLAS (TUV NORD), με ειδίκευση στην ξηρά δόμηση και στα συναφή πυράντοχα συστήματα, ενώ σε θεωρητικό επίπεδο έχω καταρτιστεί από την εταιρία KNAUF. Έτσι, εσείς μπορείτε να αναθέσετε με ασφάλεια την κατασκευή διαχωριστικών από γυψοσανίδα, την διακόσμηση σπιτιού με γυψοσανίδα, τα ράφια, διακόσμηση τζιακού, διακόσμηση τοίχου, την τοποθέτηση πυράντοχης γυψοσανίδας, και ακόμα γυψοσανίδα οροφής και τσιμεντοσανίδα. Το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει και θα δώσει λύσεις στο σπίτι σας.

μονώσεις ταρατσών και θερμοπρόσοψη σε Θεσσαλονίκη και Χαλκδική

Η μόνωση της ταράτσας πρέπει να γίνεται με πιστοποιημένα συστήματα στεγάνωσης, γιατί ο χώρος της ταράτσας βρίσκεται σε μόνιμη έκθεση στα καιρικά φαινόμενα και οφείλει να είναι στεγανός και χωρίς διαρροές. Η θερμοπρόσοψη στο κτίριο, προστατεύει όλη την κατασκευή και εξασφαλίζει την θερμική άνεση στο εσωτερικό του κτιρίου χειμώνα και καλοκαίρι. Με τη θερμοπρόσοψη εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα, ενώ γίνεται αισθητική αναβάθμιση στο εξωτερικό του κτιρίου. Η επιλογή του κατάλληλου συστήματος θερμοπρόσοψης γίνεται με βάση τη γεωγραφική θέση του κτιρίου και τις γενικότερες ανάγκες προς κάλυψη. Καλέστε στο 6944552109, για να συζητήσουμε με ποιο τρόπο μπορεί το δικό σας κτίριο να μονωθεί και να θωρακιστεί.

Κατασκευές μπετόν και σκυροδέτηση σε Θεσσαλονικη και Χαλκιδική

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιούμαι στο χώρο της κατασκευής και της ανακαίνισης εδώ και 15 χρόνια. Όλες οι κατασκευές γίνονται με αξιόπιστα υλικά και σύμφωνα με τις μελέτες του μηχανικού.

Υπάρχουν διαθέσιμες πιστοποιήσεις από διεθνώς διαπιστευμένους οργανισμούς (TUV HELLAS) και απο επώνυμες ελληνικές εταιρίες παραγωγής δομικών υλικών (ISOMAT/FIBRAN/KNAUF)

Ενδεικτικά έργα:

Αμερικανική Γεωργική Σχολή - Θεσσαλονίκη

Εξυπηρετώ τις περιοχές Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.