ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

Kiriakou Renovation

Kiriakou Renovation

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ανακαίνιση σπιτιού σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Κιλκίς

Ανακαίνιση σπιτιού

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού σας και όλες τις εργασίες που απαιτούνται για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Ανακαινίζουμε το σπίτι σας ευθύνη και συνέπεια δίνοντας προσοχή στην σωστή κατασκευή.

Τεχνικές μελέτες, ανακαίνιση σπιτιού, αναπαλαίωση, θέρμανση, μόνωση, ενεργειακά κουφώματα, πόρτες εσωτερικές και θωρακισμένες, κουζίνες, πατώματα.

Ανακαίνιση σπιτιού για ενοικίαση Air bnb

Αν έχετε ένα χώρο που τον προορίζετε για εκμετάλλευση και σκέφτεστε να τον εντάξετε προς ενοικίαση στην πλατφόρμα Airbnb, καλέστε στο 6973089437 για να συζητήσουμε για το πακέτο ανακαίνισης. Οι προτάσεις που θα σας κάνουμε, θα είναι οικονομικές και θα συνοδεύονται από φωτορεαλιστικά προγράμματα με έπιπλα, ώστε να έχετε μία πλήρη εικόνα του ακινήτου σας όταν η ανακαίνιση θα έχει ολοκληρωθεί. Αυτή η χρονική στιγμή είναι η πιο κατάλληλη συγκυρία για να εκμεταλλευτείτε το ακίνητο σας μέσω της πλατφόρμας Airbnb, και τα πακέτα που προσφέρουμε είναι σε χαμηλές προσιτές τιμές, ώστε να έχετε γρήγορα και σωστά μία κερδοφόρα επένδυση για το ακίνητο σας.

Ανακαίνιση μπάνιου σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Κιλκίς

Η ανακαίνιση μπάνιου μπορεί να εντάσσεται στη γενική ανακαίνιση σπιτιού, ή να αποτελεί μόνη της μία αυτόνομη σειρά εργασιών.

Η ανακαίνιση μπάνιου περιλαμβάνει την αλλαγή υδραυλικών μπάνιου – γκρεμίσματα – απομάκρυνση μπαζών, τοποθέτηση ειδών υγιεινής, τοποθέτηση πλακιδίων με τις κατάλληλες κλίσεις και όποια άλλη εργασία είναι απαραίτητη για να έχετε ένα καινούργιο και λειτουργικό μπάνιο

Πιστεύουμε ότι, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, έχουμε σαν αποτέλεσμα ένα ανακαινισμένο μπάνιο που συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ώστε να λειτουργεί σωστά και χωρίς προβλήματα για δεκαετίες.

Χαράλαμπος Κυριακού

Μηχανικός Περιβάλλοντος

Facebook: Kiriakou Renovations

Instagram: Kiriakou_Renovations

 

 

 

 

 

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.