ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

meremeti-online

meremeti-online

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Είμαστε η πρώτη εταιρία στην βόρεια Ελλάδα με 24 ώρες το 24ωρο με πλήρη κάλυψη σε οποιαδήποτε βλάβη του σπιτιού.

24ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μετά από 22 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ανακαινίσεων αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και κατασκευή του ακινήτου σας.

Χρησιμοποιούμε όλα τα σύγχρονα υλικά και φιλικά προς το περιβάλλον.
Οι ανάγκες για ένα σύγχρονο σπίτι είναι πλέον μια μεγάλη δαπάνη και εμείς σας την προσφέρουμε πολύ οικονομικά στο ήδη υπάρχον ακίνητό σας.

Όλες οι εργασίες και τα μερεμέτια είναι στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς με εγγύηση των εργασιών.

Ενεργειακά πιστοποιητικά
Ρύθμιση αυθαιρέτων
Πρόγραμμα “εξοικονόμηση κατ οίκoν”

Ανακαίνιση σπιτιού

Είμαστε εδώ για να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων υπεύθυνα και γρήγορα. Σκοπός μας η ιδανικότερη και οικονομικότερη λύση συνδυασμένη με την καθημερινή επίβλεψη για το καλύτερο ποιοτικά αποτέλεσμα

 

Ανακαίνιση μπάνιου

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι μια βασική αλλαγή που εφαρμόζουν πολλοί στα σπίτια τους, μιας και είναι από τους χώρους που δείχνουν ότι ένα σπίτι είναι σε καλή κατάσταση και περιποιημένο. Είτε κάνετε μικρές αλλαγές, είτε ολική αbathroom-renovations-bestνακαίνιση μπάνιου υπάρχουν σημεία στα οποία πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βάση, ώστε το αποτέλεσμα να είναι λειτουργικό, πρακτικό και όμορφο. Η ανακαίνιση μπάνιου θα ανανεώσει το χώρο του σπιτιού σας και θα σας δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση του μπάνιου σας από τον σχεδιασμό μέχρι την τοποθέτηση με τις καλύτερες ιδέες και λύσεις της αγοράς. Καλέστε μας για να κλείσουμε ραντεβού για κάνουμε επιμέτρηση του μπάνιου σας να σας παρουσιάσουμε τα δείγματα μας και να επιλέξετε χρωματισμούς και υλικά κατόπιν θα γίνει ο σχεδιασμός για την καλύτερη αισθητική και εργονομία του μπάνιου σας.

 

Θερμοπρόσοψη

Η θερμομόνωση του περιβλήματος του κτιρίου επιτρέπει πληθώρα δυνατοτήτων για την αποφυγή σπατάλης ενέργειας στο συνολικό κτίριο και για τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος για τους κατοίκους.
Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης προσφέρουν μεγάλη γκάμα επιλογών για όλα τα είδη κτιρίων από μονοκατοικίες έως πολυόροφα κτίρια, για νέα και παλιά κτίρια.


Η σημασία της εξωτερικής θερμομόνωσης

Η εξωτερική θερμομόνωση είναι ένα θέμα αυξανόμενης σημασίας στη σύγχρονη εποχή κλιματικής αλλαγής και αυξημένου κόστους καυσίμου. Σε νεοαναγειρόμενες οικοδομές είναι επίσης δυνατό να εξοικονομηθούν κατασκευαστικά κόστη και να μειωθούν μελλοντικά ενεργειακά κόστη. Τα θετικά αποτελέσματα ενός συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης στην ποιότητα ζωής των κατοίκων δεν θα πρέπει επίσης να παραβλέπονται.

Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης :

Μειώνει τις δαπάνες θέρμανσης και ψύξης
Βελτιώνει την άνεση της διαβίωσης
Προσφέρει επί πλέον ηχομόνωση
Βελτιώνει την εμφάνιση του κτιρίου
Μειώνει την εκπομπή CO2 και προστατεύει το περιβάλλον
Βελτιώνει την αξία της ιδιοκτησίας

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της εξωτερικής θερμοπρόσοψης είναι ότι προσφέρει ευχάριστο εσωτερικό κλίμα. Το σπίτι σας πρέπει να προσφέρει άνεση, ευχάριστη διαβίωση και ποιότητα ζωής σε όλη την οικογένεια. Κύριοι παράγοντες που επιδρούν σε ένα ευχάριστο κλίμα είναι η θερμοκρασία και η σχετική υγρασία του σπιτιού. Για θερμοκρασίες εσωτερικού αέρα από 19ºC - 22ºC η σχετική υγρασία του αέρα πρέπει να είναι από 40% έως 60%.

Σε ένα καλά μονωμένο σπίτι, οι θερμοκρασιακές διαφορές μεταξύ του εξωτερικού αέρα και των τοίχων είναι πολύ μικρές. Αυτό σημαίνει πολύ μικρή κυκλοφορία κρύου αέρα και βελτιωμένη θερμική άνεση και λιγότερες επιπτώσεις από αλλεργίες οφειλόμενες σε σκόνη. Για τον λόγο αυτό είναι σημαντικοί οι θερμοί τοίχοι: όσο υψηλότερη η επιφανειακή θερμοκρασία του τοίχου τόσο καλύτερο το κλίμα του εσωτερικού χώρου. Η διαφορά μεταξύ θερμοκρασία ς αέρα και τοίχου δεν πρέπει να ξεπερνά τους 3ºC (στο διάστημα από 19ºC - 22ºC)

Υλικά σχεδιασμένα για μέγιστη αντοχή και κορυφαία λειτουργικότητα, οι σοβάδες για προσόψεις προστατεύουν τα κτίρια σε όλο τον κόσμο περισσότερες από 5 δεκαετίες καλύπτοντας κάθε τεχνική και αισθητική απαίτηση, με την μέγιστη αντοχή.

Οι εσωτερικοί σοβάδες προσφέρουν κορυφαία αισθητική και πιστοποιημένα μηδενικές εκπομπές βλαβερών ουσιών στους εσωτερικούς χώρους, φροντίζοντας την ποιότητα του εσωτερικού αέρα και την κορυφαία ανθεκτικότητα των επιφανειών.

fb: meremeti-online

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.