ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

Rainbow - Τουλουμτσόγλου Παντελής

Rainbow - Τουλουμτσόγλου Παντελής

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Εποξειδικά και Πολυουρεθανικά δάπεδα

Τα ρητινικά δάπεδα, εποξειδικά και πολυουρεθανικά, έχουν εξαιρετική αντοχή στο χρόνο, διατηρώντας παράλληλα στο ελάχιστο το κόστος συντήρησής τους. Επιπλέον, προσφέρουν λεία ή αντιολισθηρή, ανθεκτική και μη απορροφητική τελική επιφάνεια που καθαρίζεται πολύ εύκολα. Η εφαρμογή των εποξειδικών και πολυουρεθανικών δαπέδων γίνεται με λεπτές επιστρώσεις αντίστοιχων ρητινών που, μετά τη σκλήρυνσή τους, αποκτούν υψηλές μηχανικές και χημικές αντοχές. Εφαρμόζονται τόσο σε νέα όσο και σε παλιά δάπεδα, σε χώρους όπου υπάρχουν μεγάλες χημικές ή μηχανικές καταπονήσεις.

Τα εποξειδικα και πολυουρεθανικά δάπεδα αποτελούν μία ορθή κατασκευστική λύση σε χώρους με απαιτήσεις για υψηλές αντοχές, ενιαίες επιφάνειες χωρίς αρμούς και υψηλή αισθητική σχεδιασμού.

 

Πατητή Τσιμεντοκονία

Τι είναι η πατητή τσιμεντοκονία

Πρόκειται για ένα σύγχρονο τσιμεντοειδές σύστημα επίστρωσης, εσωτερικής και εξωτερικής εφαρμογής.
Πού τοποθετείται η πατητή τσιμεντοκονία

H πατητή τσιμεντοκονία τοποθετείται επάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια σκυροδέματος, τσιμεντοκονίας, σε δάπεδο, τοίχο & οροφή, σε επιφάνειες γυψοσανίδας – τσιμεντοσανίδας και σε σταθερό και άκαμπτο ξύλο αλλά και πάνω σε επιφάνειες ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

Είναι ιδανικό σύστημα για ανακαινίσεις πάνω σε ήδη υπάρχον πλακάκι, μωσαϊκό ή μάρμαρο, καθώς το πάχος του υλικού εφαρμοσμένο είναι περίπου 3 χιλιοστά.

Οι πολύ υψλής ποιότητας επιφάνειες του μπορούν να υλοποιηθούν σε πολλά χρώματα και σε πολλούς καλλιτεχνικούς σχεδιασμούς.

 

Κατακευή και συντήρηση μωσαϊκών δαπέδων

Τα δάπεδα μωσαϊκού έχουν πλέον κυρίαρχη αισθητική και επιλέγονται σαν μία σύχρονη και μοντέρνα λύση σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Το μωσαϊκό όμως ξεχωρίζει και για τις πολύ καλές μηχανικές ιδιότητες που διαθέτει, καλύπτοντας τις βασικές απαιτήσεις των βιομηχανικών δαπέδων υψηλών προδιαγραφών, όπως:
ελαχιστοποίηση συστολής και ρηγμάτωσης
μεγάλη φέρουσα ικανότητα
αντοχή σε κρούση και τριβή
υψηλές θερμοκρασίες και έντονα χημικό περιβάλλον

Η κατασκευή του μωσαϊκού δαπέδου γίνεται πλέον με σύγχρονες τεχνικές εφαρμογής, όπως είναι η στίλβωση , ο χρωματισμός και η ανάγλυφη αποτύπωση σχεδίων. Αυτές οι τεχνικές αναδεικνύουν τα δάπεδα σκυροδέματος σε υψηλής αισθητικής διακοσμητικά στοιχεία του χώρου.

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.