ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

The Art of Wood

The Art of Wood

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η εταιρία Art Of Wood δραστηριοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια στην τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου και όλες τις εργασίες που είναι συναφείς με το ξύλο.

Τοποθέτηση Ξύλινου Δαπέδου

Η εταιρία μας δημιουργήθηκε από τον τεχνίτη 2ης γενιάς Χάρη Μαλανδρή με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια και γνώσεις από τον έμπειρο αρχιμάστορα της Θεσσαλονίκης Χρ. Μαλανδρή

Τοποθέτηση κολλητού ξύλινιου δαπέδου

Το κολλητό ξύλινο δάπεδο είναι απόλυτα συμβατό με την ενδοδαπέδια θέρμανση, και μπορεί να τοποθετηθεί επάνω σε οποιοδήποτε υπόστρωμα, όπως τσιμέντο, πλακάκι ή παλιό ξύλο,  αρκεί το υπόστρωμα να είναι υγιές.

 

Τοποθέτηση ημιμασίφ ξύλινου δαπέδου

Το ημιμασίφ δάπεδο είναι προγυαλισμένο από το εργοστάσιο και αμέσως μετά την τοποθέτηση του είναι έτοιμο για χρήση. Τοποθετείται επάνω σε στεγνό και ομαλό υπόστρωμα, ενώ είναι διαθέσιμο σε πολλούς τύπους ξυλείας και σε πολλά φινιρίσματα. Το ημιμασίφ δάπεδο έχει μία στρώση περίπου 4χιλ από το ωφέλιμο πάχος ξυλείας, και μία βάση συνήθως από λευκή ξυλεία. 

 

Τοποθέτηση μασίφ δαπέδου

Όπως τα ημιμασίφ, έρχεται προγυαλισμένο από το εργοστάσιο και τοποθείται ανάλογα.

 

Τοποθέτηση καρφωτού δαπέδου

Το κλασσικό καρφωτό ξύλινο δάπεδο, έχει πάχος 22χιλ και τοποθετείται επάνω σε υποδομή από καδρόνια. Αυτός ο τρόπος τοποθέτησης εξασφαλίζει πολύ καλές θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες, και μεγαλύτερη ελαστικότητα του δαπέδου σε σχέση με τις προηγούμενες λύσεις. 

 

Επένδυση σκάλας από ξύλο

Το ξύλο αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τη σκάλα στο σπίτι και έχει ένα μοναδικό αισθητικό και πρακτικό αποτέλεσμα, αρκεί βέβαια να έχει τοποθετηθεί με σωστό τρόπο. 

  

Τοποθέτηση δαπέδου laminate

Το δάπεδο laminate έχει το πλεονέκτημα του χαμηλού κόστους, είναι κατάλληλο για σπίτια, καταστήματα και γραφεία, το παλιό δάπεδο μένει άθικτο, ενώ το αισθητικό του αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. 

 

Τοποθέτηση δαπέδου Deck εξωτερικού χώρου

Αν αγαπάτε το deck και θέλετε να τοποθετήσετε στο σπίτι σας, είναι καλό να συζητήσετε εκτενώς με τον επαγγελματία που θα τοποθετήσει ώστε να γίνουν κατανοητά όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτής της λύσης. Η the art of wood μπορεί να προσφέρει έναν ικανό αριθμό προτάσεων για να επιλέξετε το κατάλληλο δάπεδο για το χώρο σας είτε είναι ο χώρο σας γύρο από μια πισίνα, είτε απλά ένα μπαλκόνι.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.