ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΗ

Πίσω

Δημητριάδης Εμμανουήλ

Δημητριάδης Εμμανουήλ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

το προφίλ μας..

Η εταιρία  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ δραστηριοποιείται στο χώρο της δόμησης και της αισθητικής του χώρου εδώ και 35 χρόνια.Ιδρύθηκε στα Ν.Μουδανιά Χαλκιδικής και αναλαμβάνει δράση σε όλη τη βόρειο Ελλάδα και όχι μόνο.

Στοχος μας είναι  πάνω απ'ολα η ποιότητα,η αισθητική και η συνέπεια. Επαγγελματίας ή ιδιώτης, θα σας καθοδηγήσουμε στη σωστή λύση, ώστε το αποτέλεσμα να είναι άψογο διακοσμητικά και κατασκευαστικά.

Το εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι εξουσιοδοτημένο απο την KNAUF και τα προϊόντα είναι εγκεκριμένα απο την Ε.Ε. με πιστοποίηση ISO με την οποία σας εγγυόμαστε κατασκευαστικές λύσεις υψηλών προδιαγραφών.

Στοχεύουμε στα υψηλά επίπεδα ποιότητας και ταχύτητας υλοποίησης όλων των έργων που αναλαμβάνουμε.Στο τέλος θα είστε σίγουροι πως επιλέξατε το καλύτερο για τις ανάγκες σας και την αισθητική σας.

 

προϊόντα..

κρυφός φωτισμός, χαραγμένες γυψοσανίδες,διάτρητες γυψοσανίδες, διαχωριστικά, επένδυση τζακιών, ψευδοροφές μπάνιου, ράφια, περιμετρικά κούτελα και ταπετσαρίες τοίχου.

 

πελατες μας..

SANI RESORT, KAOIL, KOSMAS VILLAS, PORTES BEATCH HOTEL, ISTION CLUB, MEDITERANIAN COSMOS, COSMOTE, FORTHNET, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, HELEXPO, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, MILLENIUM BANK

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

loading ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες ή σχόλια.